• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar bende hic odem yok sanki, cunki amelyata girdiyim kilodayim. Odem yoksa korse takmak shartmi? Bu konuda bilginiz varmi?

tabiki de şart korse seni daha güvende hissettirecek.eğer iç korse yapılmışsa ki mutlaka yapılmıştır iç korse dikişlerini koruyacak karın derinin daha çabuk yapışmasını sağlayacak.lipo yapılmışsa daha düzgün bir hat olmasını sağlayacak çukurlukları önleyecek.benim 1 ayım doldu 1 ay daha takmayı düşünüyorum.hatta nasıl vazgeçeceğim bilmem korsem olmadan kendimi korujmasız hissediyorum.hareketlerimi çok kolaylaştırıyor.

tabiki de şart korse seni daha güvende hissettirecek.eğer iç korse yapılmışsa ki mutlaka yapılmıştır iç korse dikişlerini koruyacak karın derinin daha çabuk yapışmasını sağlayacak.lipo yapılmışsa daha düzgün bir hat olmasını sağlayacak çukurlukları önleyecek.benim 1 ayım doldu 1 ay daha takmayı düşünüyorum.hatta nasıl vazgeçeceğim bilmem korsem olmadan kendimi korujmasız hissediyorum.hareketlerimi çok kolaylaştırıyor.

Tesekkurler canim! Evet ic korse, lipo hepsi yapilmish bana. O zaman bende 2 ay kullanirim. Zaten rahatsiz etmiyor, sadece sık sık karnima bakmak istiyorum. Korseni degil karnimi gormek istiyorum.))

Kızlar selam bugün keyfim kaçtı biraz... duş sonrası sağ göğsümün altında daha çok ama sol göğsümdede var dikiş izi boyunca sanki iltihaplanma var .. dr. resim çekip gönderdim korkacak bişey yok kabuk kalmış altı öyle görünür dedi.. 2 hafta süre ile baticon ve bepanten krem kullanıp üzerini gazlı bez ile kapatacağım.. niye oldu anlamadım .. 1 ay oldu hala dikişler tamanen iyileşmedi.. bu kadar uzun sürüyormu iyileşme .. korkum şimdi bu yüzden göğüslerde daha çok iz kalırsa diye...:14:
önerileriniz varmı .. buna benzer sizlerde yaşamışmıydınız ???

Kızlar selam bugün keyfim kaçtı biraz... duş sonrası sağ göğsümün altında daha çok ama sol göğsümdede var dikiş izi boyunca sanki iltihaplanma var .. dr. resim çekip gönderdim korkacak bişey yok kabuk kalmış altı öyle görünür dedi.. 2 hafta süre ile baticon ve bepanten krem kullanıp üzerini gazlı bez ile kapatacağım.. niye oldu anlamadım .. 1 ay oldu hala dikişler tamanen iyileşmedi.. bu kadar uzun sürüyormu iyileşme .. korkum şimdi bu yüzden göğüslerde daha çok iz kalırsa diye...:14:
önerileriniz varmı .. buna benzer sizlerde yaşamışmıydınız ???

Çok geçmiş olsun üzücü durum tabi haklısın üzülmekte :ssz: dikiş açılmasına farklı bir ürün kullandırıyor bazı doktorlar benim dr de o hemen 3.günde kapatıyor ama sana doktor ne dediyse onu yap ve açılan yeri havalandır...işe güce dalmayın demem bu yüzden çünkü ameliyat yerleri çok taze daha maalesef dikkat etmeyince sorun yaşanabiliyor

Jeleseccim sağol verdiğin bilgi için... Biraz bilgi verebilirmisin nasıl bir ameliyat ??

Beğen sağ tarafta idi şimdi solda bir yıldız var orası ama daha önce görünürdü şimdi beğen yapıyorsun nerede görülüyor ben de çözemedim:17:

arkadaşım ben yüz olmadığım için ne yazarsam yanlış olur, karın germe sor yazayım:))))

kesinlikle sana katılıyorum jelesec başta herşey harika gidiyordu 20 gün sonra sorun yaşamaya başladım halaaa kurtulmuş değilim benim gibi ameliyat olup10 gün sonra amann ben iyileştim ne varmış abartıyorlar deyipte kendinizi sokağa atmayın kızlar sonrası çok kötü oluyor dikkat edin kendinize

bence kişi en az bir buçuk ay dikkatli olmalı işe güce sarmamalı

son 10 gun :(( ölüyorum korkudan:(( sormak ıstedıklerım oldugu halde buraya bıle gırmek ıstemıorum :( kafayı yeme noktasındaym :( gogus dıklestrme yada buyutme olanlar bana soylemek ıstedıgınız yada vermek ıstedıgınız bılgıler var mı? bu konuyu hıc arastrmadan pat dıe son anda karar verdık karın germe ıle bırlıkte kombıne olcak..ama damla sılıkon mu koncak ne koncak ?yada dra sormam gerekn solemem gereken bısey var mı?hıc bısey bılmıorum :( yardmcı olur musunuz? salı gunu gorusmem var drla..

Heyecanını anlıyorum, kombine olmak inan çok daha iyi doğru bir karar olmuş bu:34: doktoruna sor yine silikon konulacak mı diye herhalde minik bir silikon konulur gerekirse

Rahat ol sorularını istediklerini not al arkadaşım[/

İyi akıl ettin canım not alıyım doğru.umarım çok kabarık bi hesap çıkmaz:) eşin ben pazarlık ederim diyor kendi kendine:)

Hımmm ağla biraz fakirim ben de:)))) size bol bol dua ederim de:))) eşin iyi yapıyorsa pazarlık iyi benim ki bana kızmıştı çingene pazarlığı yaptın adamla diye:))) dediği fiyattan bir tl iner kesin bastır

Kizlar bende hic odem yok sanki, cunki amelyata girdiyim kilodayim. Odem yoksa korse takmak shartmi? Bu konuda bilginiz varmi?

maşallah şanslısın bende de ödem çok az olmuştu ..korse şart canım az sabır

sana katılıyorum desi hala arada takarım ben daha iyi hissediyorum kendimi:)

bazı zamanlar daha mı fazla şişiyor bu karın.bugün temizlik yaptım kıyı köşe dolap felan .sanki karnımın tamamı şişmiş gibiydi.sizlerdede oluyormuydu özellikle 3-4 ayını dolduranlar daha tecrübelidir bu konuda.1 ay oldu benim.

bazı zamanlar daha mı fazla şişiyor bu karın.bugün temizlik yaptım kıyı köşe dolap felan .sanki karnımın tamamı şişmiş gibiydi.sizlerdede oluyormuydu özellikle 3-4 ayını dolduranlar daha tecrübelidir bu konuda.1 ay oldu benim.

Sana öyle gelmiş olabilir bol sıvı al gün gün küçülür fotoğraf Çek belli aralıklarla. Fotoğraflara bakınca anlarsın farkı...

Sana öyle gelmiş olabilir bol sıvı al gün gün küçülür fotoğraf Çek belli aralıklarla. Fotoğraflara bakınca anlarsın farkı...

sağol atomix.ben hiç resim çekmedim.suyuda az içiyorum ben .Asım bey bıktı benden hep aynı soru bu şişler inermi bu şişler inermi başka soru sormadım daha yazık bıktı valla.

Benim 2,5 ay oldu ilk defa bu hafta sonu yalandan ev süpürdüm bence de işe hemen başlsmayın 1 ay çok erken o kadar eziyet çektiniz ben zaten bir aylikken temizlik yapacak kadar iyi hissetmiyordum karnim sertti iki aydan sonra yumuşadı rahatladim biraz daha sabredin iyice iyileşin sonra bol bol iş yaparsiniz zaten

şekerim yağ felan lazım olursa :) çekinme yani haber et koşar geleriz :1:

canım sorun slikon bantmıydı?
şu an ne durumdasın ?

canım silikon bantlardan olmuş demişti doktorum sonradan kontrole gittiğimde dikiş ipliği bazı insanlarda böyle seyler yapabilir dedi bende tam anlamış değilim neden olduğunu birde çok erken kalktım ayağa ben bunun içinde bir güzel fırçaladı beni:((iki göğsümde iki tanede karnımda küçük açılma ve akıntı oldu karnımdakiler kurudu çok şükür bir sıkıntı yok göğüs ucumdakide iyileşmek üzere ama göğüs altındaki biraz sorun yaratıyor hala tam olarak kurumadı tam iyileşti artik diyorum hooppp birdaha açılıyor oda geçecek inşallah bunların dışında iç karın kasımdaki gerilme biraz hafifledi ama tam olarak geçmiş sayılmaz son bir haftadır ödemlerimde azalmaya başladı gibi bende durumlar böyle sen nasılsın biir sorun yoktur inşallah

Az önce baktığımda dikişin sağ kenarına yakın 3-4 cm uzunluğundaki yer sanki iltihaplanmış gibi bir cıvıklık vardı arkadaşlar. Önemli bişey değildir dimi kızlar, biraz korktum evdekilere de hissettirmiyorum......

canım silikon bantlardan olmuş demişti doktorum sonradan kontrole gittiğimde dikiş ipliği bazı insanlarda böyle seyler yapabilir dedi bende tam anlamış değilim neden olduğunu birde çok erken kalktım ayağa ben bunun içinde bir güzel fırçaladı beni:((iki göğsümde iki tanede karnımda küçük açılma ve akıntı oldu karnımdakiler kurudu çok şükür bir sıkıntı yok göğüs ucumdakide iyileşmek üzere ama göğüs altındaki biraz sorun yaratıyor hala tam olarak kurumadı tam iyileşti artik diyorum hooppp birdaha açılıyor oda geçecek inşallah bunların dışında iç karın kasımdaki gerilme biraz hafifledi ama tam olarak geçmiş sayılmaz son bir haftadır ödemlerimde azalmaya başladı gibi bende durumlar böyle sen nasılsın biir sorun yoktur inşallah

azra aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şuan :50:...özellikle sol göğüs altımdam korktum doğrusu.. doktorum baticon ve bepanten üzerine gazlı bez dedi.. senin doktorun ne verdi sana..

Az önce baktığımda dikişin sağ kenarına yakın 3-4 cm uzunluğundaki yer sanki iltihaplanmış gibi bir cıvıklık vardı arkadaşlar. Önemli bişey değildir dimi kızlar, biraz korktum evdekilere de hissettirmiyorum......

biraz önce yazdım tekrar olacak ama benimde göğüs altlarımda problem var ama karın dikişimin bir iki noktasında da var ama göğsümden öyle korktumki karınımı unuttum valla :43:

24 yaşındayım. lise döneminde çok kiloluydum üniversite dönemimde 30 kilo verdim ve sarktım. Utandığım bi vücudum var, hiç bi zaman bi 'genç kız' vücuduna sahip olamamak inanın çocuktan sonra sarkmaktan çok daha acı. Bu yüzden istiyorum. Ama korkuyorum da elbette. Başka yöntemlerin işe yarayacağını sanmıyorum çok uğraştım spordu kremdi masajdı olmadı...

24 yaşındamısın!!!
cnm 24 yaşındasın, evlenmedim ve çocuk doğurmadın
karnında belinin iki yanına kadar uzanacak aml izine hazırmısın?
kremi masajı geç tabiki sarkmış karına işe yaramaz
deliler gibi spor ve plates yapmalısın ancak o şekilde toparlar
bu arada tam karın germemi, minimi olacaksın?
bari kendin biraz toparlayıp mini olsaydın

Son düzenleme:
biraz önce yazdım tekrar olacak ama benimde göğüs altlarımda problem var ama karın dikişimin bir iki noktasında da var ama göğsümden öyle korktumki karınımı unuttum valla :43:

karnımda çok minik toplu iğne başı kadar bişiy olmuştu
doktoruma sorduğumda dokun eline gelen iğne gibi bir çıkıntı varmı dedi evet dedim
iç dikişlerin düğümleri kururken kendine yol çizermiş ve onun deriyi itmesiyle oluşan minik birşeydi geçti.

karnımda çok minik toplu iğne başı kadar bişiy olmuştu
doktoruma sorduğumda dokun eline gelen iğne gibi bir çıkıntı varmı dedi evet dedim
iç dikişlerin düğümleri kururken kendine yol çizermiş ve onun deriyi itmesiyle oluşan minik birşeydi geçti.[/QUOTE

Canım ya çok teşekkür ederim.. epey canım sıkıldı tabii.. erkenmi harekete başladım acaba geçen hafta 8 kiloluk torunum kucağımdan inmedi havalara falan at tut ama öyle çok özlemiştimki....

Back