Estetigimi ogrenen sevgilim ve annesi

Nişanlıyken elini suya batırsan baklava oluyor derdi. Daha neler neler yslancıymış. Hasta zannediyordum ama çok büyük bir ihtimalle domuz gibi sağlıklı. Gih geçmek için rol yapmış.

cok uzuldum canim senin adina insallah biran once duzelir siz nekadar berabersiniz peki hani derler ya ayni evde yasamadan bilemezsin kim nasil diye gercektende oylemi biz 4.5 yildir beraberdik hani az cok taniyorum ama gercektende evlendikten sonra degisiyorlarmi :KK43:

cok uzuldum canim senin adina insallah biran once duzelir siz nekadar berabersiniz peki hani derler ya ayni evde yasamadan bilemezsin kim nasil diye gercektende oylemi biz 4.5 yildir beraberdik hani az cok taniyorum ama gercektende evlendikten sonra degisiyorlarmi :KK43:
Ben sekizci ayımızda evlenmek gibi bir hata ettim. Ve bambaşka bir insan oldu evlenince. On günlük gelinken maaş kartını bana ver ben sana aylık masrafın kadar harçlık verecem diyerek başladı kendini göstermeye

Ben sekizci ayımızda evlenmek gibi bir hata ettim. Ve bambaşka bir insan oldu evlenince. On günlük gelinken maaş kartını bana ver ben sana aylık masrafın kadar harçlık verecem diyerek başladı kendini göstermeye

inanamiyorum senin calisip kazandigin maasi senin elindenmi aldi, canim insallah biran once duzelirsiniz ve mutlu bir evliligin olur kizinizla beraber keske bizim verdigimiz degerin yarisini verebilse karsimizdaki

inanamiyorum senin calisip kazandigin maasi senin elindenmi aldi, canim insallah biran once duzelirsiniz ve mutlu bir evliligin olur kizinizla beraber keske bizim verdigimiz degerin yarisini verebilse karsimizdaki
Ölürümde vermem kartımı :) ama aramız çok kötü boşanacağız büyük ihtimalle..

Söylemesini geçtim bir de kadın utanmadan arıyor, sanki o... gibi sen kendini göstermek mi istiyorsun diyor sana ne ya sen kimsin, benim kapı gibi arkamda annem var destek oluyor da sen kim oluyorsun da konuşuyorsun demek yerine arkasından üzülüyorsun ağlıyorsun, bak yine sinirim zıpladı.
Erkek arkadaşın şunu deseydi anlarım, bu benim tercih etmeyeceğim birşey olurdu ama seni bu kadar mutsuz ediyorsa da keşke ameliyattan önce karşılıklı konuşup birbirimizin ne düşündüğünü bilsek anlasaydık vs vs... zaten bunu diyebilecek biri olsa sen de söylerdin. Kendinle ilgili önemli bi kararı sevgilinden saklama ihtiyacı hissediyorsun bu doğru bi ilişki mi? Cevabını sen de biliyorsun. 24 yaşındasın kuzum daha, tabi ki yeniden seveceksin çok daha mutlu olacaksın.. Ama! bu adamın sana layık olmadığını, hayatını zindan edecek dar kafalı biri olduğunu görmezsen aynı kalıplarda insanlara, ilişkilere çekilip yine mutsuz olursun.

canım ben 32 yaşında başından bir evlilik geçmiş ve isteyerek boşanmış bir büyüğün olarak nacizene yazmak istedim.
1.si bu kişi senin eşin değil ki sen ona her şeyini anlatasın ki bu çok da aman aman söylenmesi gereken bir durum değil.bu hem senin özelin hem de mahremin.bu adam eşin mi ki en özel en mahrem şeylerini bilsin.
2.si bu çok önemli ve özel bir konuysa ki ona göre de öyle; ne diye anasına söylesin.demek ki evlenseniz yatak odanızda yaşadıklarınızı,vücdunla ilgili her detayı anasına da anlatacaktı.bu durumda ben başka bir sonuç çıkaramıyorum kusura bayma.
3.sü eğer bu insan senin onu sevdiğin kadar seviyor olsaydı bunun için asla ayrılmazdı.bu ayrılmak için bahanesi olmuş.üstelikte böyle bir kararı kendisi değil anasıyla konuşup ona danışarak beraber almışlar.
Sonuç olarak sen eğer bu adamla evlenseydin kendi kararlarını kendisi alamayan, neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmeyen, her şeyini :bütün özel-gizli yatak odası ne var ne yoksa anasına anlatan seni kararlarına saygı göstermeyen bir varlıkla evlenmiş olacaktın.üstelik senin ailene de ne güveni ne de saygısı var.çünkü bu kararı senin annen onaylamış yani seni doğurup büyüten ve senin için neyin doğru olduğuna en iyi karar verebilecek kişi.seni en iyi o tanır duygu ve düşüncelerini ne hissettiğini en iyi annen bilir.bu yüzden lütfen senin dengin olmayan ve seni mutlu etmeycek biri için kendini yıpratma.
acını yaşa ağla bağır çağır.bunun için süre tanı kendine.ama o süre bittikten sonra hayatına daha güzel yerden devam etmelisin.yukarda birçok arkadaşımın dediği gibi seni mutlu edecek, yapmayı çok istediğin ama belki fırsat bulamayıp yapamadığın şeyleri yapmaya çalış.
sen bu kadar düşünceli dürüst net bir insansın ya inan bana çok mutlu olacaksın.bu asla bir aldatma değil bunu da düşünüp kendini yiyip bitirme.eşin olsa ve sen söylemeden yapmış olsaydın bu ameliyatı, bunun adı yalan olurdu,eşini tınnamayıp gidip gizli yaptırmış olurdu ve asla adı aldatma olmazdı.
emin ol onun annesi eşinden birçok şeyi saklayan bir kadın bundan adım gibi eminim.ana oğul babasından ne kadar gizli saklı işler çevirmişlerdir.zavallı adam:)

benim anlamadığım konu olduğunuz ameliyat fark edilmeyecek bir ameliyat değil? elinde sonunda farkedecekti.

ben her şeyin söylenmesi taraftarıyım ama huzur bozacak bir konu değil.

daha gençsin, boş ver üzülme desem de üzüleceksin. o yüzden bu süreyi fazla uzatmadan atlatmaya çalış derim.

şunları da eklemesem olmaz.ben de anneyim ve benim de 14 yaşında 1 kızım var.kızımda böyle bir durum yaşasa inan aynı şeyleri söylerim.yaa böyle düşününce çok sinir oluyorum ve bütün hanımefendiliğimden çıkıp şöyle bağırmak istiyorum.--------yaaaaa sen kimsin,kimsin ulan.öncelikle kızım böyle istemiş ve yaptırmışken ve bunun doğru olduğunu kızım ben ve dotor düşünüp yapmışken sen kimsinki yargılıyorsun.anası mısın babası mısın kardeşi misin eşim isin kimsin kim.dış kapının dış mandalı.gerikafalı.kızım seni sevip tercih edip hayatına almış adam sanmış.hayat arkadaşı eşi olabileceğini düşünmüş sadece okadar mankafa.:KK11:

B blabla0123 ben ne mi yaptım canım, yazdıklarımı yaptım, okumaya gezmeye, meditasyona, etkinliklere verdim kendimi ohh miss.. bir de tamamen istemsiz bir şekilde, bilinçaltı işte, her ay irmik helvasını kavuruyordum ayy aklıma geldi şimdi yine bi kavurayım.

Son düzenleme:
yol ver gitsin ya. sana erkek mi yok. benim eşim bana hiç karışmaz. meme yaptırdım. burun yaptırdım. bu ikisi ondan önceydi. yılda bi botox yaptırırım. mini, dekolte giyerim hiç bir günde bağnazlkk yaptıgını görmedim. tam tersine oda fikir verir bazen ben abartırım o dengeler.
seni anlayan adam değil kuzum. salla gitsin

Ben 23 yasindayim sevgilim 24 yasinda 4.5 yildir bir birlikteligimiz var saygisiz yapmamak icin bisey diyemedim ama suan okadar kirginimki benim ozelimi annesine anlatmasi annesinin herseyi bilmesi gerekmiyordu benim babam bile bilmezken, ve ustelik sevgilimin ayrilmasi beni anlamamasi bana dediki benden gizledin bana yalan soyledin buda bir aldatma seklidir dedi kizlar bu bi aldatma sekli degil demi yani ben en ozelimi soylemek istemedim sadece simdi onu aldatmisim gibi davraniyor
Mesajları buraya kadar okudum, kalanını okumicam. Bak ablacım, sana bir abla tavsiyesi:KIYMETİNİ BİL!!!!!! İNSANLAR HAKKINDA KARAR VERMEYE BAŞLARSA, DÜMENE ONLAR GEÇERLER. Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn, uzak dur onlardan. Ben 35 yaşında 2 çocuklu halimle yaptırdım, elalem görsün, gözleri Gönüller'i açılsın diye yaptırmadım. Teşhirci bi sapık da değilim :KK66: ama yaptırdım, kırılan dişim yerine implant yaptırmak gibi düşünüyorum bu ameliyatı :KK66: ohhhhhh missssssss :KK66: iyi olmuş ablacım, kurtulmuşsun :KK66: haaaa olur DA geri dönmek isterse, "BEN ANNESİYLE BERABER HAYATIMA BU KADAR MÜDAHALE EDEN BİRİSİNE HAYATIMDA YER VERMİYORUM. MÜDAHALEYİ GEÇ, ANNESİNE 'BENİM SEVGİLİM ONUN KARARI.SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM' DEMEYEN BİRİNİ HİÇ İSTEMİYORUM." De lütfen.

Bu snn bedenin istemese bile saygı duymak zorunda. Dahası hadi karşı çıktı tartıştınız vs onada tmm ama annesine anlatması aşırı yanlış. Senbu insanla evlensen bile asla mutlu huzurlu olamazsın çünkü özeliniz mahreminiz olmaz hapşırsan annesine söyler. Bende oldum ameliyat eşim naşta karşıydı benim bedenim benim mutluluğum sırf sen böyle seviyorsun die ben kendimi eksik yada ayna karşısında mutsuz hissetmek zorunda değilim dedi saygı duydu ama gidip bunu asla bir başkasına söyleme lüksüne sahip değil ne annesine ne bir başkasına ne hakla yani. Bence senin verilmiş sadakan varmış. Şimdi onu düşünme kendini düşün yeni cicilerini düşün mesela önceden sütyensiz giydiğin kıyafetleri birde şimdi giy ve bak ayna da kendine seni anlamayan bi adam için üzüleceğine iyiki yapmışım diyebileceğin birşey için mutlu ol. Sen onu seviyor olabilirsin ama kaybetmedin sadece çok geç olmadan sevgilinin gerçek yüzünğ gördün ve kurtuldun. Annesine de gelince kendini kime göstereceksin nasıl bir terbiyesizliktir öylr bir kaynanan olacakmış direkten dönmüşsün. Boşver canını sıkma kimse vazgeçilmez değil

şunları da eklemesem olmaz.ben de anneyim ve benim de 14 yaşında 1 kızım var.kızımda böyle bir durum yaşasa inan aynı şeyleri söylerim.yaa böyle düşününce çok sinir oluyorum ve bütün hanımefendiliğimden çıkıp şöyle bağırmak istiyorum.--------yaaaaa sen kimsin,kimsin ulan.öncelikle kızım böyle istemiş ve yaptırmışken ve bunun doğru olduğunu kızım ben ve dotor düşünüp yapmışken sen kimsinki yargılıyorsun.anası mısın babası mısın kardeşi misin eşim isin kimsin kim.dış kapının dış mandalı.gerikafalı.kızım seni sevip tercih edip hayatına almış adam sanmış.hayat arkadaşı eşi olabileceğini düşünmüş sadece okadar mankafa.:KK11:
Heyyttt yürü be kuzum kim tutar seni hislerime tercüman oldun :-)

X