• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estée Lauder Pleasure'a hayran kaldım ama bana gider mi?

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
46
Ankara
Beyaz tenli açık kumral saçlıyım hatta orta boyluyum ve de.. Esteé Lauder Pleasure'ı denedim hem çokkkk güzel kokuyor hem de çokkk kalıcı almak istiyorum ama bana gider mi bilmiyorum, ne dersiniz kızlar? :18:

bende kumralım ve pleasure kullanıyorum ancak aksam icin iyi bir koku degil bence gündüz ve yaz kokusu aksam icin yine estenin intution adlı kokusunu kullanıyorum cok memnunum

Ben de kumralım ve bu parfümü kullandım bir süre. Çok da beğenerek.
Bence gider.
Beyond Paradise'ı da deneyebilirsiniz.

pleasuresin bi sürü çeşidi var cnm. bence onları da dene. benim deneme şansım yok bence onlara da bak. bi de anlatabilir misin kokuları. ben de alcam pleasures

bende kumralım ve pleasure kullanıyorum ancak aksam icin iyi bir koku degil bence gündüz ve yaz kokusu aksam icin yine estenin intution adlı kokusunu kullanıyorum cok memnunum

Canm ben akşam için Armani Code kullanırım o yüzden önemli değil sabah kokusu olması :61: Peki Pleasures'tan memnun musun?

Ben de kumralım ve bu parfümü kullandım bir süre. Çok da beğenerek.
Bence gider.
Beyond Paradise'ı da deneyebilirsiniz.

Sağol canım :70:

pleasuresin bi sürü çeşidi var cnm. bence onları da dene. benim deneme şansım yok bence onlara da bak. bi de anlatabilir misin kokuları. ben de alcam pleasures

Ben pleasures'ın delight kokusunu alıcam canm, koku olarak da hafif tatlı hafif çiçek kokulu ama boğmayan bi koku (delight'tan bahsediyorum) ama sitelerdeki tanıtım şöyle:
Üst notalarda nar, yeşil bitkiler, frezya, çilek kreması.
Orta notalarda beyaz şakayık, zambak, inciçiçeği, güneş çiçeği.
Temel notalarda ise gül yaprağı, karamel, marşmellov ve vanilya.

este lauder pleasures i bende kullanıyorum ve bayılıyorum bu kokuya tam benlik beyaz tenlilere yakışan bir parfüm bence

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us işte bunu kullanıyorum canım

Aynı değil malesef benim bahsettiğim de bu canım
images

ben kullanıyorum şu an:)
tatlı bir koku ama bildiğimiz şekekokulu parfümlere benzemiyor onlardan çok farklı

bende kumraLım ve aynı parfümü kuLLanıyorum gerçekten mükemmeL bu arada bnde yni üye oLdum ve iLk yorumum bu:)

ben kullanıyorum şu an:)
tatlı bir koku ama bildiğimiz şekekokulu parfümlere benzemiyor onlardan çok farklı

Evet dimii ben de çok sevdim boğucu şeker değil sadece tatlı ve çiçekli bi koku :31:

bende kumraLım ve aynı parfümü kuLLanıyorum gerçekten mükemmeL bu arada bnde yni üye oLdum ve iLk yorumum bu:)

Canm üyeliğin kutlu olsun ve geçmiş olsun çünkü artık buraya bağımlısın :1: Parfüm için de karar verdim alıcam :69:

.....estee lauder pleasures intense i şiddetle öneririm kızlaarr....geçen sene kullanmaya başladımm..hiç unutmuyorum bi alışveriş merkezine girdim ve satış görevlisi bayan kalem kağıtla birden yanımda bitiverdi...aynen şunu söyledii..'hanımefendii lütfen parfümünüzün ismini yazarmısınız'....

.....estee lauder pleasures intense i şiddetle öneririm kızlaarr....geçen sene kullanmaya başladımm..hiç unutmuyorum bi alışveriş merkezine girdim ve satış görevlisi bayan kalem kağıtla birden yanımda bitiverdi...aynen şunu söyledii..'hanımefendii lütfen parfümünüzün ismini yazarmısınız'....

İntense'i de koklycam canım teşekkür ederim fikrin için :69:

Back