- Konu Sahibi kirpicik8080
Çok üzücü bir dönem, ama o kadar ateşli bir erkek 8 ay durmaz, hadi sıkıntılı diye 1 ay hadi 2 ay ama daha fazlası mümkün değil, tek akla gelen başka biri vardır, ben onu tanıyorum anlarım deme, diğer aldatmayi 3 yıl sonra ogrenmissin,Nerden başlasam bilemedim.
Eşimle uzun yıllar flört sonunda evlendik. Severek sevişerek yoğun duygularla evlendik. Ben uzakta çalışmak zorunda kaldım kurumsal bir yerde. Öyle bile olsa öyle hasret giderirdik çok çok severdik hayatımın erkeğiydi hem fiziksel hem ruhsal olarak ayaklarım yerden kesiliyordu. Öyle ince öyle eğleniyor ve anlaşıyorduk ki. Keza yine öyleyiz iyi anlaşıyoruz. Fakat 3 yıl önce evlenmeden bir kaç yönce çalıştığı işyerinde bir bayanla beni aldattığını öğrendim. Ortaya da çıkardım. Ve bu kadınla beni arkadaş olmamı isteyende oydu.Aynı şehire tayinim çıkmıştı evlenmek için.Benden vazgeçmedi. Öğrendiğimde tabi evi dar ettim ona.O da bunalıma girdi. Düğünden sonra bu olayları öğrenmştm ve milletin cicim ayı dedği aylarda biz bunları konuşuyorduk. Kendisi içine kapandı. Yaptığının yanlış olduğunu belirtti. Ailesinin evine döndü. Bir hafta sonra özürler dileyerek döndü. Bende onu iyi tanıdığım için affettim. Çok çok güzel gidiyordu. Çocuk istiyordu çok.6-7 ay çocuk olmadı işleri de sıkıntılıydı ve hiç bir şeyi umursamamaya başladı. Çocuk konusunu erteledi.Ben tekrar cinnet geçirip ona kızdım. Bağrdım.Yorulmuştum bu evlilikte sorun çıkarmasından.Sonra sustum. Bayadır iyiyiz iyi anlaşıyoruz.Fakat 8 aydır cinsellik adına hiç bir şey yok. Dün akşam konuştum uzun zamandır erteliyordum. Hayatında biri olmadığını biliyorum. O zaman beni aldattığında bile bir daha asla kendimden bu kadar nefret ettirecek bir şey yapmayacam diyordu. Ki herşeye vakıfım takipteyim öyle bişi yok.Dün akşam ise "Senden kopmak istemiyorum, seni üzmek te istemiyorum sana karşı ilgisiz de değilim fakat yoruldum bıktım herşeyten cinsel anlamda hissedemiyorum isteğim yok diyor."2 ay önce de böyle demişti. Ki eşim ateşli bir adamdı. Ve her gün rüyamda onu görüyorum. Bu beni çileden çıkarıyor. Eşimi istiyorum arzuluyorum ama onu anlamıyorum.Eşim bişi istesem yapar kırmaz ilgi çekici sempatik ve güzel konuşan bence yakışıklı bir adamdır.Bende bakımlı açık tenli ela gözlü kumral kendimce iyi görünmeye çalışan bir bayanım. Doktora gidin diyeceksiniz ama gitmez asla ikna edemiyorum. Onu seviyorum öyle güzel şeyler yaşattı ki bana. Acısını sevinci kabulüm.Ama bi yandan kadınlık gururum isteklerim arzularım rüyalarım çok ağır geliyor. Çocuk konusunu bile açamıyorum Çok üzgün ve yorgunum. Kopamıyorum kopamıyor da..Neden diye çok ağlyorum 5 dk sonra bi güldürüyor yada öyle güzel bakıyor ki unutuyorum...8 ay daha nasıl yapcam bilmiyorum...