• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esse marka teflon ?

lawyer_eda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
5
0
36
Ankara
slm esse marka teflon tencere tava nasıldır cok kafam karıstı teflon olarak cok cesıt cıkmıs yenı seramıklerde var nasıl olur seramik alsam kullanan var mı acaba veya döküm mu alayım:74::74:

ben çeyizime esse'den çelik tencere takımı, teflon tencere takımı ve greenpan tencere takımı(içi mavi, cam mı seramik mi emin değilim) aldım.
kullanmadım tabiki ama bir şikayet duymadım bugüne kadar esse hakkında.
ama eğer alacaksanız %50 indirim çok yapıyor esse o zaman alın derim.

çok teşekkür ederim bugun essede yaz indirimi yapmıslar fiatlar uygun geldı tabı tefalle kıyaslayınca

esse çok indirim yapıyor, seviyorum esse'yi:81:
şuana kadar aldıklarımın çoğu esse sonra da bernardo. indirimleri takip edince çok güzel şeyleri uygun fiyata alabiiliyor insan:31:

Cnm ben almadan önce uzun süre araştırdım bu tencere olayını. Çünkü teflon olmasını istemiyordum bildiğiniz gibi teflon tencereler kanserojen madde içeriyor ve bazı ülkelerde hiç tercih edilmiyor bu sebeple. Neyse esse de çıkan bu modelleri de sordum soruşturdum. Arkadaşın dediği Green Pan serisi ve ben Döküm Anodize diye geçen seriyi aldım. Şu anda da %50 indirim var onlarda:66: kaçırma derim:54:

canım dökümleri kullandınızmı kabarıyor falan dedilerde yarın gidip alayım diyorum dökümler cok ındırıme gırmıs,green pan lara hıc bakmamıştım:69:

Back