Esrarengiz komşu

turkuazhayat

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
116
247
18
40
Selam hanımlar.

Kafamı kurcalayan geçen yıl yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.

Apartmana taşındığım ilk zamanlarda yan komşularım gayet sevecen ve yardımsever insanlardı (hala da öyleler) onların bir de üniversite öğrencisi 25yaşında kızı var. Biz bu kızla arkadaş olduk. İşte kahve sohbetleri, canlı müziğe gitmeler, beraber denize girmeler vs... samimileştik.

Sonrasında bu kız facebooktan benim kaynımı stolklamış. Çok beğendiği, tanışmak istediğini söyledi.

Biz memlekete gittiğimizde benim işlerim uzadı ve eşim de kaynımı alıp beraber döndüler. Yani evimde ben yokum, eşimle kaynım var.

Bu komşu kızı, kaynıma buluşma teklif etmiş ve gezip tozmuşlar, benim evde de oturmuşlar. Lakin kaynım kızdan hoşlanmayınca iş başlamadan bitti.

Buraya kadar her şey normal. Şimdi meselenin beni alakadar eden kısmına geliyorum. Eve geldiğimde yeni aldığımız bulaşık makinesinin üzerinde bıçakla kazınmış gibi bu kızın baş ve son harfi yazılı. Onu görünce şok oldum, hatta korktum.

Sonrasında kaynımla yakınlık kuramayınca bu kızın bana karşı tavırları da değişti. Laf sokmaya, ortaya fitne atmaya çalıştı.

Ben ondan 10 yaş büyüğüm onun çakallıkları bana komedi filmi geliyor ama bu bulaşık makinesinin üzerindeki iki harf olayı beni bu kıza karşı epey tedirginleşitirdi.

Yorumlarını bekliyorum.

Buraya kadar her şey normal yazmadan önceki bahsettiğiniz şeyler de normal değil.Siz evde yokken kızın kaynınız ve eşinizle ne işi var? Bu kızın anne babası yok mu dicem de kazık kadar kız zaten.Kazınan yerin fotoğrafını çekip anne ve babasına gösterin bence.Kız ruh hastası olabilir.

e sorsanıza hem kaynınıza hem kıza.

Kaynıma memlekete gittiğimde soracağım ama o böyle bir şey yapmaz (neden yapsın) kız yaptıysa buna da şahit olmamıştır tabiki.

Yalnız kıza sıcağı sıcağına soramadım. Sen mi yaptın desem tabi kabul etmez de, "burası çizilmiş, nasıl böyle olduysa" deyip yüzüne baksaydım belki kendini açık ederdi. Şu an zaten şehir dışında.

görüşmeyi kesin bence. ayrıca siz yokken cümbür cemaat sizin eve gitmeleri de yanlış. görüşecek yer mi yok dışarıda.

Canım lojmanda yaşıyorum, anne babasına söylesem elbette kabullenmezler, hatta sonuçta ben bile ruh hastası ilan edilebilirim.Annesi babası melek gibi insanlar ve lojman hayatında sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Diğer sorduğuna gelince, normal desem de ben de garipsedim. Kız görüşelim demiş, görüştüklerinde eşim yok evde. Hatta kız benim youtubetta neler izlediğime bile bakmış, bunu da gayet rahat söyledi bana. Ben de bir şey demedim ya, kendime de kızıyorum. Ama bu yaz görüşmeyi düşünmüyorum. Zaten aramız baya soğudu, git gide de soğusun ve tamamen bitsin.

Evine sokma o kızı bence artık.Ararsa da açma.Baş belası gibi bişey olur sana.Bir de lojmandaymışsın.Bu daha da kötü olmuş.Samimiyeti de daha dikkatli kur bence diğer insanlarla da artık.

İnsanlar istediklerini alamayınca çirkenlesebiliyor, muhatap olmayın aslında yaşı da küçük değil ama demekki saplantı haline getirmis kaynınızı
Kaynım onu reddetmeden önce bana kekler, börekler, hediyeler getirirdi. Ama o zaman bile diğer insanların hakkında konuştuklarını dinledikçe çok da iyi bir insan olmadığını anlıyordum. Eğer evlenselerdi eve düşen Yıldırım olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…