- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
- Konu Sahibi turkuazhayat
Bence o izi kız yaptı senin kaynın beni kafasına taktı diyebilmek için. İftira atacak yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulaşık makinesi ne alaka? Şöyle de bir durum var. Bu ailenin maddi durumu çok kötü değil ama babası annesine hiç değer vermiyor. Kadın hasta olmasına rağmen bir bulaşık makinesi almamış kadına onca yıl. Ekmeği bile kadına yaptırtııyor, marketten almıyor. Kızı da bu durumların farkında. Ama annesi için şartları güzelleştirmeye çalışmak yerine etrafındaki kadınlar bir şeylere sahip olunca son derece sinir bozukluğu yaşıyor. Bunu diğer komşular bir şey aldıklarında hal ve hareketlerinden biliyorum. O yüzden bulaşık makinesini seçmiş olabilir.Bulaşık makinası ne alaka ya
Görüşmeyin elbette.
Ama çizikleri sadece sizin önemsemeniz de garip açıkcası.
Henüz iki haftalık olan yepyeni bir makineyi birisi harf kazıyacak kadar çizdiyse bunu eşiniz, anneniz de dert etmeliydi.
Çok dikkat çekici birşey çünkü.
Neyse, uzak durmak en iyisi
Hatta annem dedi şu harfler var diye.Benim ağzım açık kaldı ama annem her zaman üstünü örter sorunların.Görüşmeyin elbette.
Ama çizikleri sadece sizin önemsemeniz de garip açıkcası.
Henüz iki haftalık olan yepyeni bir makineyi birisi harf kazıyacak kadar çizdiyse bunu eşiniz, anneniz de dert etmeliydi.
Çok dikkat çekici birşey çünkü.
Neyse, uzak durmak en iyisi
Kaynım onu kafasına taksaydı, görüşmek isterdi. Öyle dese inandırıcı olmaz ki.Bence o izi kız yaptı senin kaynın beni kafasına taktı diyebilmek için. İftira atacak yani
Buraya yazınca daha da korkutucu göründü gözüme.Korktum ben kızdan
Adama ben de sinir oluyorum, çünkü karısı çok iyi birisi. Ona değer vermediği için sinir oluyorum yoksa bizim aileye gayet iyi.kızın ailesi de sorunluymuş, melek gibi insanlar dediniz öncesinde ama pek öyle gelmedi bana
ay bir kötü adam tüm aileyi psikopat etmiş, karısına değer vermemiş bişr şey almamış kadının psikolojisini bozmuş. kadın da kızın psikopat yapmış. Adama şu an sinir oldum.
neyse siz bulaşmayın bu aileye hiç.
bir yıldır görüşüyordun yani yinede tovbe tovbeeeMemleketten gelir gelmez farkettim. Kıza sorsam suçluyormuş gibi olur diye sormadım. Kaynım büyük ihtimal "haberim yok" diyecek zaten. Eşim ve annem gördü ama onlar da durumun pek üzerinde durmadılar.
Bu olayı geçen yıl yaşadım ama bir sır olarak kaldı zihnimde. Kimse de "ben yaptım" demez ki.
En iyisi bu kızla görüşmemek. İşin iyi tarafı okulu uzamış da seneye de gidecek. Yoksa mezun olup başıma kalıyordu.
Kaynınız hoşlanmadığı kızla sizin evde sadece oturmuş.
Kız manyak anladım da kaynınız da az foklu değil.
Allah korusun psikopat falan olur uzak durun.Selam hanımlar.
Kafamı kurcalayan geçen yıl yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.
Apartmana taşındığım ilk zamanlarda yan komşularım gayet sevecen ve yardımsever insanlardı (hala da öyleler) onların bir de üniversite öğrencisi 25yaşında kızı var. Biz bu kızla arkadaş olduk. İşte kahve sohbetleri, canlı müziğe gitmeler, beraber denize girmeler vs... samimileştik.
Sonrasında bu kız facebooktan benim kaynımı stolklamış. Çok beğendiği, tanışmak istediğini söyledi.
Biz memlekete gittiğimizde benim işlerim uzadı ve eşim de kaynımı alıp beraber döndüler. Yani evimde ben yokum, eşimle kaynım var.
Bu komşu kızı, kaynıma buluşma teklif etmiş ve gezip tozmuşlar, benim evde de oturmuşlar. Lakin kaynım kızdan hoşlanmayınca iş başlamadan bitti.
Buraya kadar her şey normal. Şimdi meselenin beni alakadar eden kısmına geliyorum. Eve geldiğimde yeni aldığımız bulaşık makinesinin üzerinde bıçakla kazınmış gibi bu kızın baş ve son harfi yazılı. Onu görünce şok oldum, hatta korktum.
Sonrasında kaynımla yakınlık kuramayınca bu kızın bana karşı tavırları da değişti. Laf sokmaya, ortaya fitne atmaya çalıştı.
Ben ondan 10 yaş büyüğüm onun çakallıkları bana komedi filmi geliyor ama bu bulaşık makinesinin üzerindeki iki harf olayı beni bu kıza karşı epey tedirginleşitirdi.
Yorumlarını bekliyorum.
bir yıldır görüşüyordun yani yinede tovbe tovbeee
Bir de sizden habersiz sizin evinize insan alamaz.Kaynım çok yakışıklı ve çapkındır. Abisi uyarmasa durum vahim bir hal alabilirdi. Dediğinizde haklısınız madem hoşlanmadın hiç görüşme.
Kadinda ki sirine benziyor ikisidr manyak
Uzak dur baciAynen o dizide onu ve annesini görüyorum. Annesi de aynı Hatice karakteri.
Tedirgin olacak bişey yok bence saçma hareketler içine girmiş sadeceSelam hanımlar.
Kafamı kurcalayan geçen yıl yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.
Apartmana taşındığım ilk zamanlarda yan komşularım gayet sevecen ve yardımsever insanlardı (hala da öyleler) onların bir de üniversite öğrencisi 25yaşında kızı var. Biz bu kızla arkadaş olduk. İşte kahve sohbetleri, canlı müziğe gitmeler, beraber denize girmeler vs... samimileştik.
Sonrasında bu kız facebooktan benim kaynımı stolklamış. Çok beğendiği, tanışmak istediğini söyledi.
Biz memlekete gittiğimizde benim işlerim uzadı ve eşim de kaynımı alıp beraber döndüler. Yani evimde ben yokum, eşimle kaynım var.
Bu komşu kızı, kaynıma buluşma teklif etmiş ve gezip tozmuşlar, benim evde de oturmuşlar. Lakin kaynım kızdan hoşlanmayınca iş başlamadan bitti.
Buraya kadar her şey normal. Şimdi meselenin beni alakadar eden kısmına geliyorum. Eve geldiğimde yeni aldığımız bulaşık makinesinin üzerinde bıçakla kazınmış gibi bu kızın baş ve son harfi yazılı. Onu görünce şok oldum, hatta korktum.
Sonrasında kaynımla yakınlık kuramayınca bu kızın bana karşı tavırları da değişti. Laf sokmaya, ortaya fitne atmaya çalıştı.
Ben ondan 10 yaş büyüğüm onun çakallıkları bana komedi filmi geliyor ama bu bulaşık makinesinin üzerindeki iki harf olayı beni bu kıza karşı epey tedirginleşitirdi.
Yorumlarını bekliyorum.