Esrarengiz komşu

Sizle akraba olmak istediği için yer yapmaya çalışmış ama neyseki kaynınız yakınlık kurmamış.

Sağlıklı birine benzemiyor.Size selam verecek kadar bile samimiyet bırakmayın.

Siz yokken evinizde ne işleri varmış dışarda görüşsekermiş anormallik burdan belli zaten
Dışarıda da görüşmüşler. Ailesi mazbut ama kız da bir o kadar rahat. Kız annesinin yanında açık açık konuşur. Ben olsam ilk adımı da atmam, evde de görüşmem. Ama o sorun görmemiş demek ki. Kaynımı çok beğenmişti ve bir haftası vardı, tüm kozlarını oynamak istedi sanırım.

Bense Kaynımın istemediğini öğrendikten sonra gururu kırılmasın diye "sen daha iyileri layıksın" minvalinde konuştum.

Nasıl bir harf ki fotoğraf atar misin? Pek normal değil gibi.

Çizigi ne zaman fark ettin? Bariz harf mi?
Kalem tutabilecek, ciziktirebilecek bir çocuğun var mı? Ya da misafir olarak gelen?
Insan bazen telefonda konuşurken, dalmışken farkında olmadan çizer öyle bir şey mi?

Töbeler olsun.
Kız takıntılı aman diyim dikkat et.
Ayrıca sen yokken senin evinde birlikte takılmaları çok sakıncalı. Kaynında da kabahat var. Dışarı çıkalım demeliydi. Aralarında bir şey geçse senin başın yanacak.

Üstüne steker yapıştırdım habire görmeyeyim diye. Evde çocuk yoktu, oğlum benle memleketteydi. Ağaca harf çizersin ya onun gibi ama etrafına da hafif anlamsız çizikler atılmış. Harfler çok aşırı net değil ama kimse sorsan sanki şu harfler var der.

Ben aslında kendimi bir şekilde yanlışlıkla, silerken falan çizilmiştire inandırmak istedim. Ama 2 haftalık bosh markasının makinesi, öyle de kolay çizilmez sanırım.

Eşim zaten kaynımı uyarmış, sakın aranızda yakınlaşma olmasın, sen gidersin bu insanlarla ben yüz yüze bakacağım diye. Evde görüşmeleri de çok gereksiz. Ama kız gerçekten çok rahat.

Bulaşık makinası ne alaka ya

Memleketten gelir gelmez farkettim. Kıza sorsam suçluyormuş gibi olur diye sormadım. Kaynım büyük ihtimal "haberim yok" diyecek zaten. Eşim ve annem gördü ama onlar da durumun pek üzerinde durmadılar.

Bu olayı geçen yıl yaşadım ama bir sır olarak kaldı zihnimde. Kimse de "ben yaptım" demez ki.

En iyisi bu kızla görüşmemek. İşin iyi tarafı okulu uzamış da seneye de gidecek. Yoksa mezun olup başıma kalıyordu.

Görüşmeyin elbette.
Ama çizikleri sadece sizin önemsemeniz de garip açıkcası.
Henüz iki haftalık olan yepyeni bir makineyi birisi harf kazıyacak kadar çizdiyse bunu eşiniz, anneniz de dert etmeliydi.
Çok dikkat çekici birşey çünkü.

Neyse, uzak durmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…