• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrarengiz komşu

Yani..kaynımla gezmişler,tozmuşlar,bize gelmiş diyorsun..1 kerelik bir görüşme değil anladığım kadarıyla.kaynın istemem yan cebime koy hesabı..
Bence bunlar senin evde takıldılar,içtiler falan..kafalar trilyon iken salak salak bıçağı alıp kız kazıdı makinayı hatta bunu yaparken kaynın izleyip kıkırdamış bile olabilir belki kaynın bile çizmiş olabilir..
Sonra da kaynın ayılınca bi irrite oldu,hevesi kaçtı falan..kız tamam aşırı rahat anladık ama kaynını az görme yani

Yani..kaynımla gezmişler,tozmuşlar,bize gelmiş diyorsun..1 kerelik bir görüşme değil anladığım kadarıyla.kaynın istemem yan cebime koy hesabı..
Bence bunlar seninde evde takıldılar,içtiler falan..kafalar trilyon iken salak salak bıçağı alıp koz kazıdı makinayı hatta bunu yaparken kaynın izleyip kıkırdamış bile olabilir belki kaynın bile çizmiş olabilir..
Sonra da kaynın ayılınca bi irrite oldu,hevesi kaçtı falan..kız tamam aşırı rahat anladık ama kaynını az görme yani

Bilmiyorum ama pek sanmıyorum. Eğer içselerdi kız ballandıra ballandıra anlatırdı bana. Kaynım ona arkadaş gibi yaklaşmış. Çünkü onun hiç tipi değilmiş.

Kız, şimdi küçük düşmüş de hissediyor sanırım. Kompleksli tavırlar sergilemeye başladı çünkü.

O kazinan yeri kizdan baska kimse yapmaz . Kayniniz kani kaynamadigi birini tutupta bulasik makinasina yazmaz . Hem bulasik makinasi ne alaka aizin gormeniz icin bariz kiz bunu yapmis. Siz yokken esinizle kayninizin oldugu yere girmesi ayri bi edebsizlik zaten
Yani Kaynım yaptı desem, eline ne geçecek? Onca senede bir kötülüğünü görmedim. Eşimin zaten ciğeri yanmış makine ücretinden, o hiç yapmaz. Makine adi desem en iyi marka ve sonrasında niye hiç çizilmedi.

Tek pişmanlığım sıcağı sıcağına "ben yokken burası çizilmiş ya nasıl olmuş olabilir ki" deyip gözlerine baksaydım.

Selam hanımlar.

Kafamı kurcalayan geçen yıl yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.

Apartmana taşındığım ilk zamanlarda yan komşularım gayet sevecen ve yardımsever insanlardı (hala da öyleler) onların bir de üniversite öğrencisi 25yaşında kızı var. Biz bu kızla arkadaş olduk. İşte kahve sohbetleri, canlı müziğe gitmeler, beraber denize girmeler vs... samimileştik.

Sonrasında bu kız facebooktan benim kaynımı stolklamış. Çok beğendiği, tanışmak istediğini söyledi.

Biz memlekete gittiğimizde benim işlerim uzadı ve eşim de kaynımı alıp beraber döndüler. Yani evimde ben yokum, eşimle kaynım var.

Bu komşu kızı, kaynıma buluşma teklif etmiş ve gezip tozmuşlar, benim evde de oturmuşlar. Lakin kaynım kızdan hoşlanmayınca iş başlamadan bitti.

Buraya kadar her şey normal. Şimdi meselenin beni alakadar eden kısmına geliyorum. Eve geldiğimde yeni aldığımız bulaşık makinesinin üzerinde bıçakla kazınmış gibi bu kızın baş ve son harfi yazılı. Onu görünce şok oldum, hatta korktum.

Sonrasında kaynımla yakınlık kuramayınca bu kızın bana karşı tavırları da değişti. Laf sokmaya, ortaya fitne atmaya çalıştı.

Ben ondan 10 yaş büyüğüm onun çakallıkları bana komedi filmi geliyor ama bu bulaşık makinesinin üzerindeki iki harf olayı beni bu kıza karşı epey tedirginleşitirdi.

Yorumlarını bekliyorum.
Zaten kaynınız hoslanmamıs sokmayın evinize ne gerek var

Eşim de yoktu ki evde, işteydi. Kaynım almış eve. Eşim görüşmelerini engellemedi hani Kaynım istese (biz de kızı minnoş sanıyoruz o zamanlar) bu iş evliliğe doğru giderdi.

Tanımadan nede alıyor , amaç ne ? Çok masum değil erkekler. Gezip tozun sonra tipim değil demek kolay.

Usturuplu gezseydiler bari. Evde ne işleri var .

Bugün kaynına der, yarın kocana kancayı takar! Yepyeni makineyi çizen bı manyak varsa karşında çokta güvenip evine alma sakın,ne belli belki büyü yaptı,belki başka bişey,karşında bı manyak var sonuçta

Bide ben evde yokken elin karısı kızı benim evime girse, evin içine ateş düşerdi yemin ederim,önce eşimi sonra kaynımı haşlardım.bi daha da o b.ku yiyemezlerdi,fazla takıntılıyımda bu konularda

Sen sen ol suratına bile bakma bu ruh hastasının,eşini de tembihle eve sen yokken kendi arkadaşını bile getirmesin net ol bence

Ya bulaşık Makinesi bu hemde yeni hemde ne kadar zaman kullanılıyor, of ya ne manyaklar var .kızım ağaca kazı, kapıya kazı .kör müsün o makine tövbe ya yeni yeni adetler. Korkacaginiza hesap sorun bence ailesine de deyin çocuk değil bu 25 yaşında kız güya okumuş bunlar da ya kitaba yazık

Eşinize sormadınız mı ne zaman olmuş kim yapmış falan, kayınbiraderinize sorun yani ben arar dakikasında öğrenirdim. İlginç. Hasta o kız

Bide kaynında evin anahtarı ne arıyor? Kayınpederinin evi yok mu, nedem sizin evinize kız atıyor. Ben olsam çok fena yaparım o kaynı...

Evde alkol alıp , alkolün verdiği yetkiye dayanarak böyle birşey yapmış olabilirler mi ?

Belki kayniniz kıza yanasmaya kalktı burdan zitlastilar veya biseyler yaşadılar sonra kayniniz tipim değil diye attı başından sinirinden yaptı kız (hakkı değil tabiki orası ayrı) gezmisler tizmuslar diyorsunuz ya ..
Hemen kiz rahat ,çok yollu demeye getiriyoruz ya işi ,sadece kıza b.k atılmaması taraftariyim ben .kayniniz dışarı değilde evde görüşelim diye duretti belkide ...
Evet kızın yaptığı eğer yaptıysa tabi kötü birşey ...Bu arada bende lojmandayim madem 1 yıl geçmiş kız ve ailesiyle mesafe koyun olayı açarsanız gidene kadar bitmez tantanaa hele birde kız yaomadiysa burnunuzdan gelir

Belki kayniniz kıza yanasmaya kalktı burdan zitlastilar veya biseyler yaşadılar sonra kayniniz tipim değil diye attı başından sinirinden yaptı kız (hakkı değil tabiki orası ayrı) gezmisler tizmuslar diyorsunuz ya ..
Hemen kiz rahat ,çok yollu demeye getiriyoruz ya işi ,sadece kıza b.k atılmaması taraftariyim ben .kayniniz dışarı değilde evde görüşelim diye duretti belkide ...
Evet kızın yaptığı eğer yaptıysa tabi kötü birşey ...Bu arada bende lojmandayim madem 1 yıl geçmiş kız ve ailesiyle mesafe koyun olayı açarsanız gidene kadar bitmez tantanaa hele birde kız yaomadiysa burnunuzdan gelir

2 ya da 3 kere görüşmüşler. Hatta ben kaynımı aradığımda, kızın yanında "kankimle geziyoruz"dedi (kız umut beslemesin diye). Normal şartlarda bu dedikleriniz olabilirdi. Ama abisi çok uyardığı için kaynım ona cesaret edemez. Abisiyle kötü olmamak için.

Ben buraya yazmadım ama ben kıza bir şey atmıyorum. Sonrasında kız bana muhabbet esnasında (işin olmayacağını anlayınca)"bizden evli çift olmaz yaa, biz (tek gecelik anlamına gelen ingilizce söz var ya) öyle takılırız" dedi. Ben gözlerimi fal taşı gibi açtım da lafı değiştirdi.

konuyu aileye falan açmam,zaten kaynım meselesini de ne ailesine, ne de diğer komşulara falan hiç açmadım.Yaşanmamış gibi kabul ettik. Bulaşık makinesi olayını aileye söylesem adımı iftiracıya belki de paranoyağa falan çıkartırlar. Kız da yaptıysa, buna güvenip yapmıştır zaten.

Back