• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrarengiz komşu

Kaynım onu reddetmeden önce bana kekler, börekler, hediyeler getirirdi. Ama o zaman bile diğer insanların hakkında konuştuklarını dinledikçe çok da iyi bir insan olmadığını anlıyordum. Eğer evlenselerdi eve düşen Yıldırım olacaktı.
Sizle akraba olmak istediği için yer yapmaya çalışmış ama neyseki kaynınız yakınlık kurmamış.

Selam hanımlar.

Kafamı kurcalayan geçen yıl yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.

Apartmana taşındığım ilk zamanlarda yan komşularım gayet sevecen ve yardımsever insanlardı (hala da öyleler) onların bir de üniversite öğrencisi 25yaşında kızı var. Biz bu kızla arkadaş olduk. İşte kahve sohbetleri, canlı müziğe gitmeler, beraber denize girmeler vs... samimileştik.

Sonrasında bu kız facebooktan benim kaynımı stolklamış. Çok beğendiği, tanışmak istediğini söyledi.

Biz memlekete gittiğimizde benim işlerim uzadı ve eşim de kaynımı alıp beraber döndüler. Yani evimde ben yokum, eşimle kaynım var.

Bu komşu kızı, kaynıma buluşma teklif etmiş ve gezip tozmuşlar, benim evde de oturmuşlar. Lakin kaynım kızdan hoşlanmayınca iş başlamadan bitti.

Buraya kadar her şey normal. Şimdi meselenin beni alakadar eden kısmına geliyorum. Eve geldiğimde yeni aldığımız bulaşık makinesinin üzerinde bıçakla kazınmış gibi bu kızın baş ve son harfi yazılı. Onu görünce şok oldum, hatta korktum.

Sonrasında kaynımla yakınlık kuramayınca bu kızın bana karşı tavırları da değişti. Laf sokmaya, ortaya fitne atmaya çalıştı.

Ben ondan 10 yaş büyüğüm onun çakallıkları bana komedi filmi geliyor ama bu bulaşık makinesinin üzerindeki iki harf olayı beni bu kıza karşı epey tedirginleşitirdi.

Yorumlarını bekliyorum.
Sağlıklı birine benzemiyor.Size selam verecek kadar bile samimiyet bırakmayın.

Siz yokken evinizde ne işleri varmış dışarda görüşsekermiş anormallik burdan belli zaten
Dışarıda da görüşmüşler. Ailesi mazbut ama kız da bir o kadar rahat. Kız annesinin yanında açık açık konuşur. Ben olsam ilk adımı da atmam, evde de görüşmem. Ama o sorun görmemiş demek ki. Kaynımı çok beğenmişti ve bir haftası vardı, tüm kozlarını oynamak istedi sanırım.

Bense Kaynımın istemediğini öğrendikten sonra gururu kırılmasın diye "sen daha iyileri layıksın" minvalinde konuştum.

Nasıl bir harf ki fotoğraf atar misin? Pek normal değil gibi.

Çizigi ne zaman fark ettin? Bariz harf mi?
Kalem tutabilecek, ciziktirebilecek bir çocuğun var mı? Ya da misafir olarak gelen?
Insan bazen telefonda konuşurken, dalmışken farkında olmadan çizer öyle bir şey mi?

Töbeler olsun.
Kız takıntılı aman diyim dikkat et.
Ayrıca sen yokken senin evinde birlikte takılmaları çok sakıncalı. Kaynında da kabahat var. Dışarı çıkalım demeliydi. Aralarında bir şey geçse senin başın yanacak.

Nasıl bir harf ki fotoğraf atar misin? Pek normal değil gibi.

Çizigi ne zaman fark ettin? Bariz harf mi?
Kalem tutabilecek, ciziktirebilecek bir çocuğun var mı? Ya da misafir olarak gelen?
Insan bazen telefonda konuşurken, dalmışken farkında olmadan çizer öyle bir şey mi?

Üstüne steker yapıştırdım habire görmeyeyim diye. Evde çocuk yoktu, oğlum benle memleketteydi. Ağaca harf çizersin ya onun gibi ama etrafına da hafif anlamsız çizikler atılmış. Harfler çok aşırı net değil ama kimse sorsan sanki şu harfler var der.

Ben aslında kendimi bir şekilde yanlışlıkla, silerken falan çizilmiştire inandırmak istedim. Ama 2 haftalık bosh markasının makinesi, öyle de kolay çizilmez sanırım.

Töbeler olsun.
Kız takıntılı aman diyim dikkat et.
Ayrıca sen yokken senin evinde birlikte takılmaları çok sakıncalı. Kaynında da kabahat var. Dışarı çıkalım demeliydi. Aralarında bir şey geçse senin başın yanacak.

Eşim zaten kaynımı uyarmış, sakın aranızda yakınlaşma olmasın, sen gidersin bu insanlarla ben yüz yüze bakacağım diye. Evde görüşmeleri de çok gereksiz. Ama kız gerçekten çok rahat.

Selam hanımlar.

Kafamı kurcalayan geçen yıl yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.

Apartmana taşındığım ilk zamanlarda yan komşularım gayet sevecen ve yardımsever insanlardı (hala da öyleler) onların bir de üniversite öğrencisi 25yaşında kızı var. Biz bu kızla arkadaş olduk. İşte kahve sohbetleri, canlı müziğe gitmeler, beraber denize girmeler vs... samimileştik.

Sonrasında bu kız facebooktan benim kaynımı stolklamış. Çok beğendiği, tanışmak istediğini söyledi.

Biz memlekete gittiğimizde benim işlerim uzadı ve eşim de kaynımı alıp beraber döndüler. Yani evimde ben yokum, eşimle kaynım var.

Bu komşu kızı, kaynıma buluşma teklif etmiş ve gezip tozmuşlar, benim evde de oturmuşlar. Lakin kaynım kızdan hoşlanmayınca iş başlamadan bitti.

Buraya kadar her şey normal. Şimdi meselenin beni alakadar eden kısmına geliyorum. Eve geldiğimde yeni aldığımız bulaşık makinesinin üzerinde bıçakla kazınmış gibi bu kızın baş ve son harfi yazılı. Onu görünce şok oldum, hatta korktum.

Sonrasında kaynımla yakınlık kuramayınca bu kızın bana karşı tavırları da değişti. Laf sokmaya, ortaya fitne atmaya çalıştı.

Ben ondan 10 yaş büyüğüm onun çakallıkları bana komedi filmi geliyor ama bu bulaşık makinesinin üzerindeki iki harf olayı beni bu kıza karşı epey tedirginleşitirdi.

Yorumlarını bekliyorum.
Bulaşık makinası ne alaka ya:(

1 senedir kaynınıza sormak aklınıza gelmedi mi? Veyahut kıza?
Şimdi üzerine etiket de yapıştırmışsınız zaten görmüyorsunuzdur çizikleri.
Nereden aklınıza düştü ben onu merak ettim daha çok

Memleketten gelir gelmez farkettim. Kıza sorsam suçluyormuş gibi olur diye sormadım. Kaynım büyük ihtimal "haberim yok" diyecek zaten. Eşim ve annem gördü ama onlar da durumun pek üzerinde durmadılar.

Bu olayı geçen yıl yaşadım ama bir sır olarak kaldı zihnimde. Kimse de "ben yaptım" demez ki.

En iyisi bu kızla görüşmemek. İşin iyi tarafı okulu uzamış da seneye de gidecek. Yoksa mezun olup başıma kalıyordu.

Memleketten gelir gelmez farkettim. Kıza sorsam suçluyormuş gibi olur diye sormadım. Kaynım büyük ihtimal "haberim yok" diyecek zaten. Eşim ve annem gördü ama onlar da durumun pek üzerinde durmadılar.

Bu olayı geçen yıl yaşadım ama bir sır olarak kaldı zihnimde. Kimse de "ben yaptım" demez ki.

En iyisi bu kızla görüşmemek. İşin iyi tarafı okulu uzamış da seneye de gidecek. Yoksa mezun olup başıma kalıyordu.
Görüşmeyin elbette.
Ama çizikleri sadece sizin önemsemeniz de garip açıkcası.
Henüz iki haftalık olan yepyeni bir makineyi birisi harf kazıyacak kadar çizdiyse bunu eşiniz, anneniz de dert etmeliydi.
Çok dikkat çekici birşey çünkü.

Neyse, uzak durmak en iyisi

Back