- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdide asgari ücretlilere bakıp ağlar, gözlerini ,burnunu da paracıklarıyla siler artık .vah vahhh klip çekmişidü onlar klipotobüstekilere ağlayan zengin kadın
Televizyon işinde iyi paralar dönüyor. Kadının izleyicisi de var. Arada bir reyting için dramlı hikayeler bulup ağlıyor, evinizin kızı Esra imajı çiziyor, e geriye Türk halkının duygularını sömürerek paraları zulalamak kalıyor. Sonra da buna Esra Erolun başarı hikayesi deniyor. Ne başarısı ya, ben başarı diye insanlığa hizmet eden bilim adamlarını, doktorları, öğretmenleri gösteririm... Sen kim oluyosun Esra bacı. Para zibil gibi ikinci çocuğu da doğur üçüncüyü de... Biz de sınavlarla ömür çürütüp daha bi çocuğu bile dünyaya getirecek cesareti bulamıyoruz işte.
iyide tatlım ona o programı yaptıranlara ve oralara gidenlere ne demelii.. o insanları gördükçe neler diyesim geliyordaa neysee..Televizyon işinde iyi paralar dönüyor. Kadının izleyicisi de var. Arada bir reyting için dramlı hikayeler bulup ağlıyor, evinizin kızı Esra imajı çiziyor, e geriye Türk halkının duygularını sömürerek paraları zulalamak kalıyor. Sonra da buna Esra Erolun başarı hikayesi deniyor. Ne başarısı ya, ben başarı diye insanlığa hizmet eden bilim adamlarını, doktorları, öğretmenleri gösteririm... Sen kim oluyosun Esra bacı. Para zibil gibi ikinci çocuğu da doğur üçüncüyü de... Biz de sınavlarla ömür çürütüp daha bi çocuğu bile dünyaya getirecek cesareti bulamıyoruz işte.
Dehşet para ama, bu noktaya gelmek için nelerden ödün vermiş ne tavizler vermiş bilemeyiz. belki hiçbirimizin yaşamak istemeyeceği, kabul etmeyeceği kolullada Yükseldi? Bilemeyiz. O kadar kolay olduğunu sanmıyorum.
Benim gaynanaKim izliyor bunları artık ya