Esra Erol ve eşinin aylık kazancı şoke etti

Neyin tepkisi bu allah askina?
Kazanin sizinde olsun.
Hayat boyle.
Kimi meslekler cok guzel kazaniyor bu bello.
Aynen ya tepki verenler çıkın sizde haftada toplam 20 saat canlı yayın yapın lohusa halinizle reklam filmi çekin deli gibi para kazanın düzen böyle , esraya değil de bu düzene tepki göstersek daha bir oluru olur.

Adaletin Bu Mu Dünya

Güvenemem Servetime Malıma
Ümidim Yok Bugün İle Yarına
Toprak Beni De Basacak Bağrına

Adaletin Bu Mu Dünya
Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya
Kötülerinsin Sen Dünya
İyileri Öldüren Dünya

Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından
Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan
Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden

Adaletin Bu Mu Dünya
Kötülerinsin Sen Dünya
İyileri Öldüren Dünya

Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır
Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır
Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır

Adaletin Bu Mu Dünya
Kötülerinsin Sen Dünya
İyileri Öldüren Dünya

bağlantıyı kuramıyoruz galiba, kadın varlığıyla kanala para kazandırdığı için o parayı alıyor. neye göre haram diyoruz? parayı alan razı veren razı. izleyen de razı. e milletimiz izlemesin, esra erol'un değerini düşürsün madem. valla ben bu medya sektöründeki kimsenin zembille o noktalara geldiğini düşünmüyorum. hepsi zor yollardan geçiyor ve çoğu bu noktalara sıfırdan geliyor. çalışmak, fırsatları değerlendirmek hatta fırsat yaratmak, belki de kendinden taviz vermek gerekiyor.

vay be kadına bak nerden nereye cok zengin olmustur ama paraları neyapıyo acaba merak ettim

Vergi rekortmeni olduğunu da hatırlamıyorum:KK64:
Bir araştırmak lazım.

Esra'yı tanıyorum ben. Sohbet etmişliğimiz telefonlaştığımız da vardır. Nişanlıydı o zaman kocasıyla henüz.Şimdilerde görüşmüyoruz, ben taşındım İstanbuldan çünkü.
Vs vs

Demek ki izletiyor kendini. Ben izlemem cok samimi de bulmam. Ama demek ki kadin caliskan. Demek ki o tv kanalina daha cok kazandiriyor.

X