ŞOK!! Nevruz Hanım Esra Erol’a Rakip Oluyor!

Güzelim bak, siteyi kötülemiyorum neden böyle bir algı içine girdin bilemiyorum.Sadece burada herkesin bişeyleri kötüleyerek kendini böyle şeylerden sıyırmış gibi göstermeye çalışması oldukça komik.. Ben burada vakit öldürüyorum ve inan kendimle ilgili de ispat içine girmiyorum, sadece arada bir konulara yorum yapıyorum."Bilirkişi edasıyla ve bazı şeyleri aşağılayarak;ben onu yapmam,bunu yapmam,şu kötü,bu iyi değil vs.sözlerle herkesten farklı olduğumu göstermeye çalışmıyorum.Burada kime neyi ispat edeceğim ki?Bir çok kişinin bunu yapması bana gerçekten komik geldi,sen de onlardan biriydin ve biseyler yazmak istedim.

Vizyonunun ne kadar dar olduğu da "Siz de bu diziden para kazananlardan mısınız?"esprisiyle belli oldu;işte anlatmaya çalıştığım buydu bi yerden patlak veriyo yani.Burada da sen beni gülümsettin.

Dizinin adını bildigini elbette ki anladım ama o şekilde bir tabir kullanman tuhafıma gitti çünkü en ağır eleştirmenler bile bu sekilde yapmaz kaldı ki sen??..

Dantel,örgü vb.bilmiyorum maalesef ve bilseydim kesinlikle dantele devam ederdim.Dantel yapmak da mı da mı kötü birşey yoksa? O şekilde lanse etmişsin de o yüzden sordum.

-Ayrıca bu şekilde konuşanları yaşamlarında çok merak ediyorum.Oldukça aristokrat,çok yönlü ve içinde bohem olan bir yaşam tarzı olmalı..-

Başka sitelerde de üyeligim var blogum da var ve emin ol orada saçma sapan eleştiriler yapmadan sanatla ilgili,kitaplarla ve yazarların üslubuyla ilgili görüşlerimi yazıyorum,fikir alışverişinde bulunuyorum. Son paragrafına istinaden buna değindim yoksa yazmazdım.

Neyse dediğin gibi hayat kısa sen de hayatına bak.. İyi günler dilerim.

ok, uzatacak bir şey yok. uzatıp zaman harcamaya değer bir şey görmüyorum, boş işler boş zaman kaybı 2 gır gırı bu kadar ciddiye alıp konuyu uzatmak gerekiyorsa onlara da yazar çizer ispatlı konuşurm. bir laf vardır karşındakini kazanmak ( yenmek ) istiyorsan önce onu iyi tanımalısın. öyle 2 cümle yazıya tanımadığın biri için boş yorum yapma...
bu konuya son cevap yazısıdır... ne yazarsan yaz cevap verme gereği duymuyorm...

ok, uzatacak bir şey yok. uzatıp zaman harcamaya değer bir şey görmüyorum, boş işler boş zaman kaybı 2 gır gırı bu kadar ciddiye alıp konuyu uzatmak gerekiyorsa onlara da yazar çizer ispatlı konuşurm. bir laf vardır karşındakini kazanmak ( yenmek ) istiyorsan önce onu iyi tanımalısın. öyle 2 cümle yazıya tanımadığın biri için boş yorum yapma...
bu konuya son cevap yazısıdır... ne yazarsan yaz cevap verme gereği duymuyorm...

Hımmm ok.. Komiksin bil istedim.Evet cvp yazma zaten,boşsun zira...

Haber dışında televizyon izlemeyen, dizi takip etmeyen bir insan olarak Böyle programlarla da uzaktan yakından alakam yok.
Geçenlerde YouTube'da birşey ararken önerilerde görüp meraktan izlediğim videoda tanıştım nevruz ve hikayesi ile.
Bugüne kadar 30 küsür talibi olmuş, hepsini hiç tanışmadan silmiş, kendisi 2 evlilik geçirmiş fakat hiç evlenmemiş olmek kaydı ile çok yakışıklı ve donanımlı yaşı kendisine uygun bir erkek arıyor.
Bu arada kendisi vajinusmus olmasina karşın sağlık problemini eşlerinde gibi lanse etmesi de enteresan.
Evlenme isteğinden önce keşke bu durumu için tedavi olsa.

Nevruz dun programa geri dondu, tedavi olup gelecegim dedi. Esra hic o reyting malzemesini birakir mi, kadin yuruyen reyting, evinde tv olmayan bile taniyor :-)

X