Esra Erol 45 saniyede servet kazandı...

Bu kadın bana önceden samimi gelirdi şimdi ise çok itici geliyor helede kıymetli oğlu için dr tavsiyesinde bulunan bir takipçisene demediğini bırakmamıştı o zamandan sonra gözümde tırttt

Bu kadinla ilgili ne zaman konu acilsa aklima su sozleri geliyor.

"Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim.

Boyle de duygusal bir insan iste:KK53:
insanı durduk yere duygulandırıyosun :KK61:

"oba" bile diyemiyor.
kalitesi düştü bu kadının.
programı saçma sapan insanlarla doldu taştı ordakilerine kaç para veriyorlar acaba.
dün farkettim hatta öyle denk geldi. kız o kadar yapmacık ağlıyorki bir yandan rejiye bakıyor iyi miyim diye mi acaba daha devam edeyim bakışımı atıyor anlamadım.hiç bir doğallığı yok. aldığı para dudak uçuklatıyor bu kadar geçim sıkıntısı varken.böylelerin orada iki şak şakları iki gözyaşları ekrana bağlıyor milleti. bazen de program insanların hayatını didik didik deşifre eder hale geliyor fondan ağlaklı müzikler hemen de gözleri dolar esramızın zaten uzata uzata konuşur arada kameraya bakışlar ayyyyy fenalıklar bastı :rolleyes:

"oba" bile diyemiyor.
kalitesi düştü bu kadının.
programı saçma sapan insanlarla doldu taştı ordakilerine kaç para veriyorlar acaba.
dün farkettim hatta öyle denk geldi. kız o kadar yapmacık ağlıyorki bir yandan rejiye bakıyor iyi miyim diye mi acaba daha devam edeyim bakışımı atıyor anlamadım.hiç bir doğallığı yok. aldığı para dudak uçuklatıyor bu kadar geçim sıkıntısı varken.böylelerin orada iki şak şakları iki gözyaşları ekrana bağlıyor milleti. bazen de program insanların hayatını didik didik deşifre eder hale geliyor fondan ağlaklı müzikler hemen de gözleri dolar esramızın zaten uzata uzata konuşur arada kameraya bakışlar ayyyyy fenalıklar bastı :rolleyes:
Banada ,oradakilerinde evlenme amaçlı geldiğini de düşünmüyorum,samimi bulmuyorum bu tür programları.

Banada ,oradakilerinde evlenme amaçlı geldiğini de düşünmüyorum,samimi bulmuyorum bu tür programları.
alakası yok evlenmekle süper mini etekler yaşlar 20 hepsi birileri beni keşfetse diye bekliyor . ama esranın programı sonradan böyle saçma sapan hale geldi. bu insanlar ne kadar izlerse esra o kadar para kazanıyor tabi.

X