- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
Memleketimi es geçme bilgecee ankara makarnaları en iyisidirBi de cok cahilim galiba oba diye bir makarna hic duymadim yav
Ben bi tek filiz makarna bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memleketimi es geçme bilgecee ankara makarnaları en iyisidirBi de cok cahilim galiba oba diye bir makarna hic duymadim yav
Ben bi tek filiz makarna bilirim
Ah minnoşum üzülme sen, al bak senin için videosunu koydum
Erkekler kat be kat kazanınca laf olmuyorda kadın kazanınca neden olay oluyor servet ilaki erkeğe mi yakışıyor? Bu zihniyeti kınıyorum!
ben hatırlıyorum da yaşım ortaya çıkmasın diye çaktırmıyorumHatta çubuk makarnayı başından tutup tencerenin içine bırakıveriyordu.Sen hatırlıyor musun chess? Kimse hatırlamıyor yaw, kendimi çok kötü hissediyorum.
kadının kazandığı parada kimsenin gözü yok ya, ne kadar abarttınız eğleniyoruz şunun şurasına, herşeyi bu kadar ciddiye almanıza gerek yok
Erkekler kat be kat kazanınca laf olmuyorda kadın kazanınca neden olay oluyor servet ilaki erkeğe mi yakışıyor? Bu zihniyeti kınıyorum!
Bu kadinla ilgili ne zaman konu acilsa aklima su sozleri geliyor.
"Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim.
Boyle de duygusal bir insan iste