• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra Erol Evlenme Programı

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
arkadaslar cok sevdigim, biricik ortaokul arkadasım evlenip,çocuk sahibi olmayı cok istiyor. 32 yaşında. çocuk için 3 yılım var diyor. İstanbulda yaşıyor ve Esra Erola katılayım mı diye sordu bana, önce birlikte güldük ama sonra 'olabilir mi?' acaba dedik, sizden fikir almasını söyledim, o da üye olmadıgı için benden rica etti, sizce o tür programlardan iyi bir seyler çıkar mı yoksa asla düşünmemeli mi? çok istiyorum mutlu olmasını...

evllenen nasıl evleniyor bana nedense güven veriyor esra erol.
cesareti varsa çıksın derim ya da direkt birine aday olarak gitsin daha kolay oluyomuş çıkmaları biz de işten eve gidince izleriz :9:

merhabalar

ne kadar iyi bi arkadassınız arkadasınızın derdimde derman olmaya calısıyorsunuz :) ben bu evlendirme programlarına biraz baktım ve içinde en izlenebilir olanı esra erol'unki bence. gelen insan profili ve esra hanımın yaklaşımı diğerlerine nazaran çok daha tatmin edici. bu yüzden neden olmasın? şu hayata bir defa geliyoruz o ne der bu ne der diye hiiiç düşünmesin bence böyle bi fikri varsa. hem ilginç bir anısı olur torunlarına anlatcak :) inşallah arkadaşınız hayallerindeki evliliği yapar. arkadaşlığınızın daim olması dileğiyle,

sevgiler...

açıkçası bana mantıklı gelmiyor...kendini teşhir etmekten başka bisey degil, ama bu düşüncem 40 yaş alti ve hiç evlenmemişler icin gecerli...tabi bu benim düşüncem belki gercekten oyle degildir ama benim en son gidecegim yer olurdu orası kesin...

aslında arkadasım oraya cıkabilecek bir kişilikte değil ama diyorum ya cok istiyor evlenmeyi. ciddi evlilik siteleri varmıs onlar hakkında bilginiz var mı, o daha mantıklı gibi aslında

tanımadan etmeden evlenmek çok saçma bişey
insan yıllarca birlikte olduğu sevgilisini bile tanıyamıyor bazen
kaldı ki evlenme programı
ben olsam katılmam
sosyal ortamı yok mu hiç?

ben evlenmeden birbirimize daha cok destek olurduk ama evlenince hele bir de cocugum olunca ister istemez uzaklastık fiziksel olarak. senin cocugun bile var ben yalnız öleceğim diyor aslında programa katılacagını dusunmuyorum, onun için bir seyler yapabilir miyim? ayrı sehirlerde yasıyoruz , belki aynı sehirde olsak durum farklı olurdu

açıkçası bana mantıklı gelmiyor...kendini teşhir etmekten başka bisey degil, ama bu düşüncem 40 yaş alti ve hiç evlenmemişler icin gecerli...tabi bu benim düşüncem belki gercekten oyle degildir ama benim en son gidecegim yer olurdu orası kesin...

benim en son gideceğim yer bile olmazdı,çevrede hiç mi insan kalmadı..şahsım adına konuşuyorum,neyse cezalandırılmıyım şimdi :30:

bulamıyor yas 32. ne zaman evlenecek, ne zaman cocuk sahibi olacak, ben de gec anne oldum,insan 1.ni yapınca kardesi de olsun diyor, bu yuzden boyle cılgın bir soru sordum
programı bir kenara bırakacak olursak arkadasım nerden ve nasıl tanısabilir es adaylarıyla bu konuda fiikri olan var mı acaba

aslında arkadasım oraya cıkabilecek bir kişilikte değil ama diyorum ya cok istiyor evlenmeyi. ciddi evlilik siteleri varmıs onlar hakkında bilginiz var mı, o daha mantıklı gibi aslında

İlla internetten tv den olmak zorunda mı daha normal yolları deneseniz ne bilim çevrenize bakın,araştırın uygun biri varsa tanıştırın,arkadaş olarak bunu yapmanız daha uygun..

İlla internetten tv den olmak zorunda mı daha normal yolları deneseniz ne bilim çevrenize bakın,araştırın uygun biri varsa tanıştırın,arkadaş olarak bunu yapmanız daha uygun..

tatlım ayrı sehirlerde yasıyoruz bi de hiç tanıdıgım yok malesef, normal yollar kapalı oldugu için anormal yolları sordum :) ama sanırım o da olmayacak

Arkadaşın sırf evlenmek için mi evlenmek istiyor? Çocuk sahibi olmak için sadece.. :S

Annesine veya akrabalarına söylesin o zaman illaki yakın cevreden bulurlar birilerini .. Ne bilim.. Gerek yok bence Esra Erola falan..

evlilik programları içerisinde sunucusu en aklı başında kadın olabilir,
fakat bu oraya katılan ya da talip olanlarında öyle olacağı anlamına gelmez.
o yüzden olaya esra erol var gitsin mi diye bakmayın,
Allah korusun yanlış bir evilik olduğunda esra erol kurtarak değil.
ben evlilik programlarını onaylamıyorum açıkçası.
belki iyi niyetle giden çok insan vardır fakat bunu kullanmaya çalışan insanda çok.
yani arkadaşınız ne kadar iyi olursa olsun,esra erolda ne kadar iyi olursa olsun,
iş burda bitmiyor.
ben güvenmiyorum tv programları vesiesiyle yapılan evliliklere.
ha o zaman nasıl evlensin demişsin.
biz ne önersek boş...
onun kaderi belli.ölüm ve nikah saati değişmezmiş.
bir bakarsın yarın hayatının aşkını bulur evlenir bir bakarsın 5 sene geçmiş hala bekar.
nasip bu işler.
sadece arkadaşına şunu söyle;
evlenenemesi sorun değil,
Allah eviliği alnına yazdıysa er geç olur.
ha illaki evlenmek istiyorsa komşu ve düğün ziyaretlerini çok yapsın: )
böyle ortamlardan hayırlı işler çıkabiliyor.

Arkadaşın sırf evlenmek için mi evlenmek istiyor? Çocuk sahibi olmak için sadece.. :S

Annesine veya akrabalarına söylesin o zaman illaki yakın cevreden bulurlar birilerini .. Ne bilim.. Gerek yok bence Esra Erola falan..

yok canım ailesi de burda yani uzakta kızdan bi de kimse yok galiba
evlenmek için evlenmek... durum tam olarak bu degil ama aşkı bekleyecek zamanı yok,sosyal ve kültürel düzeyine uygun hayat arkadası arıyor diyelim.
çocuk sahibi olmak için evlenmek sorunuza evet diyebilirim cunku 35ten sonra doğum riskli, ben bile bunu dert ediyorum yani kardeşi olmalı gibilerinden, hiç olmayan birisinin dert etmesi bana normal geliyor, yasınız 20lerdeyse boyle dusunmuyorsunuz, daha cok var gibi geliyor hep...

evlilik programları içerisinde sunucusu en aklı başında kadın olabilir,
fakat bu oraya katılan ya da talip olanlarında öyle olacağı anlamına gelmez.
o yüzden olaya esra erol var gitsin mi diye bakmayın,
Allah korusun yanlış bir evilik olduğunda esra erol kurtarak değil.
ben evlilik programlarını onaylamıyorum açıkçası.
belki iyi niyetle giden çok insan vardır fakat bunu kullanmaya çalışan insanda çok.
yani arkadaşınız ne kadar iyi olursa olsun,esra erolda ne kadar iyi olursa olsun,
iş burda bitmiyor.
ben güvenmiyorum tv programları vesiesiyle yapılan evliliklere.
ha o zaman nasıl evlensin demişsin.
biz ne önersek boş...
onun kaderi belli.ölüm ve nikah saati değişmezmiş.
bir bakarsın yarın hayatının aşkını bulur evlenir bir bakarsın 5 sene geçmiş hala bekar.
nasip bu işler.
sadece arkadaşına şunu söyle;
evlenenemesi sorun değil,
Allah eviliği alnına yazdıysa er geç olur.
ha illaki evlenmek istiyorsa komşu ve düğün ziyaretlerini çok yapsın: )
böyle ortamlardan hayırlı işler çıkabiliyor.
çok haklısınız:1:

Back