- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Onlar kim kız, nerede ben tanımıyorumHazal ile semihte ayrilmislar duydun muuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar kim kız, nerede ben tanımıyorumHazal ile semihte ayrilmislar duydun muuuu
Patlatan Esra Erol olabilir ama şimdi her kanalda başka başka kılıflar halinde bir sürü var.bence benim fikrim zaten bu furyayı patlatan o, hiçte samimi olduğunu düşünmüyorum, ama tribünlere çok güzel oynuyor, geçen zaplarken meriç erkan vardı, şu bi ara ahu tuğba ile tv karşısında aşk yaşayan meriç, ya da banu alkanlamıydı hatırlayamadım
Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
En son bayhan ile gormustumO değilde hanife evlendi mi
HazsemOnlar kim kız, nerede ben tanımıyorum
Ben izlemiyorum esra erolu vede sevmiyorum , gerçekten hepside düzmece ilk çıktığı vakit zühal topalı izlemiştim ama sonra suyunu çıkardılar artık reklamlarına dahi tahammül edemiyorum kaldırılsın bu saçmalıklar lütfen.valla millete sorunca '' ayyyy ne kadarrr banellll , ayyyyy ben izlemem o tip şeyleriiii '' yapıyorlar ama reytinglere falan bakınca basbaya izleniyor bu programlar
izlenmese neden her kanalda olup senelerce devam etsinler ki ?
millet izliyor ama izlemiyorum diyor
Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
Evliliği dejenare eden bir onla bir bunla takılılan gereksiz programMerhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...