Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haberimizin olmamasının imkanı yok ki? etrafımızda illaki izleyenler var ayrıca sosyal medyalara düşüyor videolar. ben 12 saat çalışıyorum gündüz programlarını hiç bilmem ama reklamlar görüyorum ya da rahatsız olduğumda evdeysem zaplarken illa ki denk geliyorum.. ama kim kimdir diye sorsan bilmem bence izlemiyorum diyenlerin çoğu benim gibi kıyısından köşesinden illa denk gelmişliğimiz varBu arada bizim üyeler izlemiyor ama her şeyden haberi var : )
Evlilik muessesesinin yuz karası bir sekilde zedelendigi, el kadar çocuğunu babasina birakip gelip orda koca arayan zalim annelerin namuslu pozlarina girdiği, iğrenç programMerhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...
Hazal ile semihte ayrilmislar duydun muuuuHaha işte onlar biziz ne kaaaa güzel olur kız, aç sayfayı bende gelirim koşa koşa
Esra Erol da kız, izle 50 yaşındaki adam elleer havaya diyerek saçma sapan dans ediyor solmaz ayrı manyakşenol hangisinde yahu ..
ben solmaza denk gelince onu izliyorum sadece.. merak ettim şenolu:)
esra erol evlendırsın biz burda adam iyi diilse bosarızMerhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...