- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ama internette site isimleri vermeyeyim tıklanma için haber yapıyorlar ister istemez başlıkları okuyunca biliyorsunuz olanları. :)Bu arada bizim üyeler izlemiyor ama her şeyden haberi var : )
Haha işte onlar biziz ne kaaaa güzel olur kız, aç sayfayı bende gelirim koşa koşaMarMakçılar olarak yaziyorum
Hepinize mutlu noeller
Margarikotin - HALLEYS isimlerinden instagramda fan sayfasi aciciğim 2017 de
Bu tarz isim birlestirmelerini tv de ilk duydugumda "bunlar kimden bahsediyor " demisligim var..
Çocuktan önce izliyordum yalan yok
Şenol var ya bazen sırf gülmek için açıp izliyorum
Keşke başlık Esra Erol beni eversene olmasaydı.
Neden derseniz. Eşim dizi ve film alanında oyunculuk yapıyor. Boş olduğu günlerde bu tür programları seyreder.
Gerek Zuhal Topal'da gerekse Seda Sayan'daki bir çok talibi figüran olarak tanıyor. Günlük aldığı ücretler o kişilerin reytinglerine göre değişiyor. Yani popüler olanlar hep cast ajanslarından. Hatta bir kaç kişiye durumu bildirip programa gitmelerini sağlayanda eşimdir. (Oyunculara gidin isterseniz oraya katılın diye akıl verme anlamında)
Hatta Esra Erol'da bir arkadaşı vardı. Ama bu sene o kişi de programdan çıktı. Eşim birtek Esra Erol'da yok oyuncu tanıdık diyor.
Haaaa onaylıyorum mu? Aslında kafa boşaltmak için hoş olurdu. Ben çalıştığım için öyle oturup takip etmişliğim yoktur.
Ahlaki yapıyı bozuyor mu? Bence seyrettiğimiz onca dizideki ahlaksızlıkların ve rezilliklerin yanında masum bile kalabilirler.
Bir ilave daha yapayım. Bir başka evlilik programında ise elenen aday arkadaşımın akrabası olur. Haftalık 3.000 TL alıyordu. Sözleşme gereği tekrar geriye dönecek. Yani hepsi danışıklı dövüş.