Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk mesajında yazıyor sonunda size zehir zemberek bir şey paylaşıcam gibi bişeyhmm açıklamamı yapılacak ne zaman Mune
İlk mesajında yazıyor sonunda size zehir zemberek bir şey paylaşıcam gibi bişey[/QU OTE]
Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...
Milena81 canim yurt disindakiler kendi programlarına baksin programlari don Göynek ortada resmen erotizm yarışmaları yapılıyor. ..en güzel popo yarışmaları var ... bizdeki evlendirme programlarının alasi bikinili ve Slip donlu erkekler birbirine teklifte bulunup saniyeler içinde öpüsup saniyede diğer adaya talip çıkıyor ve erotik danslar da cabası. ..bizim programlar Allahtan öyle degil tabi çoğu şeylerin yine soyluyirum tasvip etmiyorum.
Ben güzelce açıklamışım ama size anlatamıyorum sanırım, konunun yeri burası değilse Kibleyeceksiniz demişim, tüm konulara, üyelere yazdığım öneriyi yazmışım burada da. Birde demişim ki Kazen online olduğunda bakar. Siz yorumunuzda benim yazdıklarıma istinaden siz demişseniz, Kazen ve site editörleri diye ayrım yapmamışsanız konu benim değil yazmam doğal, dolayısıyla sizin söylediğinize göre kurala uymayanda ben olmuyorum.
Bu açıklamaların nesi komik? Kiblemek bir butona bakıyor, kibleyin olsun bitsin.
Pavyonun modern hali
Sende aldatildin diye biliyorum canim evinde buyuler falan da bulmustun dimi? Insanlarin gecmisini onune koyarak hincini almaya calismak oldukca acimasizcaymis dimi? He bide adam donse buyuuuk intikam planlarin falan varmis da Allah onu bildigi icin dondurmuyormus gibi bir dusuncen de vardi. Sevdigim bir uyeydin yazikCanim sen aldatildin
Ya ulen bu programlar kaldirilmadan gideyim bi kismet bulayim
Tuh kazen isime tas koydu diye mi bu kadar atarlandin