- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
Ben bir cevap bekliyorum lütfen arada kaynamasın. Kendi kendime konuşmayı sevmiyorum
Bizde bekliyoruz içimden geçenleri yazmışmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir cevap bekliyorum lütfen arada kaynamasın. Kendi kendime konuşmayı sevmiyorum
Inan bende onun seviyesine inmek istemezdim ama bazen anlamak icin basina gelmesi gerekiyor.Bahsettiğim mesaj buydu ışte bulamamıştım.
Bu konuda evlendirme programlarını bir kenara bıraktım insanları konularıyla,can acıtan yerleriyle vuran kişiler isterse belgesel yada haber kanalı müdavimi olsun isterse ülkenin en entel en bilgin kişiliği olsun değeri ve seviyesi yaptığı şey kadardır.
Konu açılış mesajından çok çıktı zaten.
Eskiden kablolu tvm varken ne kanallar izlerdim. Simdi sadece elimde tlc kaldı. Millet ,yabancıların gündüz kuşağı programlarını izleyin aradaki farkı görün
Trt belgesele de bayiliyorum. Evde ya belgesel, tlc ya da müzik kanallarından biri açık durur. Evlendirme programında insanlar birbirine bağırıyo tartışıyo ya ben oturduğum yerde gerilmeye başlıyorum. Bazısı o programlara komik demiş ama değil bence hatta gerilimli ortamTLC ve trt belgesel. Diğer kanallar beş kuruş etmez..
Bizde bekliyoruz içimden geçenleri yazmışmışsın
bence elazığ taşma noktası oldu :)Ben bir cevap bekliyorum lütfen arada kaynamasın. Kendi kendime konuşmayı sevmiyorum
Trt belgesele de bayiliyorum. Evde ya belgesel, tlc ya da müzik kanallarından biri açık durur. Evlendirme programında insanlar birbirine bağırıyo tartışıyo ya ben oturduğum yerde gerilmeye başlıyorum. Bazısı o programlara komik demiş ama değil bence hatta gerilimli ortam
Bizde bekliyoruz. . .aynı soruları cevaplarini bakalım
Umarım bir cevap gelir de biz de rahatlarız
Aynen :) işte malesef halk talep ediyo ki çoğalıyolar. O da bence ayrı bi araştırma konusu. Bu kanallar kalksa sanki insanlar bilim kanallarını mi izlerler. Sanmam :)Iykk neresi komik kanal değiştirirken bile hızlı hızlı geçiyorum denk gelmiyim diye seviyesiz cahiller hepsi. Mantar gibide çoğalıyolar
Trt belgesel candır
bence elazığ taşma noktası oldu :)
bilmem. mahkemeye vermeleri saçma olur.Evet öyle bir açıklama yapmış ama sırf bunun için o kadar riski göze alabilir mi insan? Çünkü karşı tarafı açıkça suçlama var burda. Mahkemeye verebilirler.
Aynen :) işte malesef halk talep ediyo ki çoğalıyolar. O da bence ayrı bi araştırma konusu. Bu kanallar kalksa sanki insanlar bilim kanallarını mi izlerler. Sanmam :)
Esra Erolu eskiden beğenirdim .Bekarken çıtı pıtı, şirin, eğlenceli ,neşeli ,doğal bulurdum.
Mafya babasının oğluyla evlenince babasınında polis olduğunu duyunca gözümdeki tüm masumiyeti gitti
Programıyla ilgilenmiyorum.Seda Sayan ve Zuhal Topalıda izlemiyorum.Arada reklamlarda görüyorum.Çok sulu bir ortam.Birde Tülinler Canerler derken reyting için ne yapacaklarını şaşırmışlar.Samimiyetsizler.