- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem uzuluyorsun o teyzeye daha iyi bir alternatif yarat o zaman. Daha iyi bir alternatif koymadigin surece izlemeye devam edecektir.
Medya sektoru boyledir. Inanilmaz paralar donuyor ama bu boyle diye izleyenleri asagilama hakkini vermez bize.
Genc kizlarin sorunlari baska o programlardan once vardi. O ayri bir konu. Evde kaldim mevzusu cok daha derinlere dayaniyor.
Benim kizdigim butun sorunlari bu tur programlara yukluyorsunuz. Halbuki oyle degil. Oyuncularini begenmeme ragmen konusu beni irrite ettiginden dolayi Ask-i Memnu yu izlemedim mesela ben. Vahide Percin katildiginda bir kac bolum disinda Muhtesem yuzyili da izlemedim. Bu furya bu tur dizilerle basladi simdi de devam ediyor. Dizi tadinda izleyin. Uzulmenize gerek yok.
Eskilerden Bizimkiler vardi. Baya da populer bir diziydi zamaninda. Simdi ayni senaryo baska oyuncularla yayinlansa kac kisi izler merak ediyorum.
Demek istedigim bu noktaya bi gunde gelmedik getirildik.
sizi etiketlediğimi hatırlamıyorum.
son kısım sizin bazı eleştirilere cevabınıza istinaden yazıldı evet ama açıklama getrmek yerine ben açmadım ki konuyu diye kenera çekilmek komik olmuyor mu? siz de burada moderatörsünüz sonuçta. hayır madem ben açmadım eleştiri kabule etmiyorum diyosunuz o zaman hiç açıklama getirmeyin.
Herşey bir yana, acaba yurtdışından uydudan falan bizim kanalları, bu programları gören yabancılar ne düşünüyorlardır acaba hakkımızda? Adamların hergün bi tarafında bomba patlıyor ama bunlar göbek atıyor, bu Türkler nasıl insanlar falan diyorlardır kesin. Bütün dünyaya rezil oluyoruz. Gülmek için izliyorlardır bence.
Gayet güzel açıklamalar yapıyorum oysa.
Ya ben mesela elit olduğum için değil,hic ilgimi çekmiyor tahammül edebileceğim birşey değil ondan izlemiyorum.bu programları izlememek icin illa elit ve kültürlü olunması gerekmiyor bana gore.mesela dizi izliyorum genelde her sene takip ettiğim bir veya iki dizi olur.ama bu evlilik programlarından ben birşey anlamadım yani hiçbirşeyi çekmedi beni,nasil istekli izleyebiliyor insanlar bir türlü çözemedim yani
Ben güzelce açıklamışım ama size anlatamıyorum sanırım, konunun yeri burası değilse Kibleyeceksiniz demişim, tüm konulara, üyelere yazdığım öneriyi yazmışım burada da. Birde demişim ki Kazen online olduğunda bakar. Siz yorumunuzda benim yazdıklarıma istinaden siz demişseniz, Kazen ve site editörleri diye ayrım yapmamışsanız konu benim değil yazmam doğal, dolayısıyla sizin söylediğinize göre kurala uymayanda ben olmuyorum.o zaman başa dönelim.
konunun yerinin burası olmadığı hakkında eleştiriler geliyor.
siz de 'yeri burası değilse kibleyin' diyosunuz.
ben de 'kuralı yazan siz, uygulamayanı banlayan siz, aynı kurala uymayan yine siz.' diyorum. burada sizden kasıt öncelikle konu sahibi kazen ve sonra kalan modlar, tabi en çok haşır neşir olan siz olduğunuz için, siz de tabi ki. zira konu hakkında hiç bilgi alışverişi vs yapmadığınızı düşünmek saçma olur.
neyse.
sonra benim bu eleştirime cevaben de konuyu ben açmadım ki, kazen açtı diye kenara çekiliyosunuz.
ben de diyorum ki konunun yeri burası değil denildiğinde eleştirilere cevap veriyosunuz da sizin tatmin etmeyen ve mantık hatası barındıran cevaplarınıza eleştiri gelince konuyu ben açmadım diye kenara çekiliyosunuz.
ya en başında hiç eleştirilere cevap vermememelisiniz o zaman ya da verdiğiniz ve cevap aldığınızda ben yapmadım diyip kenara çekilmemelisiniz. diğer türlüsü komik oluyor.
Ay evet bir tane daha var bikinili kızlar boxerlı erkekler, kız bi erkek seçiyor erkek beğenirse kızı öpüyor köşeye oturuyorlar diğer kız geliyor az önce kızla köşeye geçen erkeği işaret ediyor erkek gelip bu sefer onda karar kılıyor falanMilena81 canim yurt disindakiler kendi programlarına baksin programlari don Göynek ortada resmen erotizm yarışmaları yapılıyor. ..en güzel popo yarışmaları var ... bizdeki evlendirme programlarının alasi bikinili ve Slip donlu erkekler birbirine teklifte bulunup saniyeler içinde öpüsup saniyede diğer adaya talip çıkıyor ve erotik danslar da cabası. ..bizim programlar Allahtan öyle degil tabi çoğu şeylerin yine soyluyirum tasvip etmiyorum.