Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konudaki bütün yorumlarınızı açıp okudumBöle bi konu açıyosunuz, yaptığınız resmen yanlış, biz bunu yazıyoruz @Mune yuvarlak cevaplar veriyor. K Kazen den ses yok
Bide çok ban yersiniz vs şeklinde konuşuyosunuz. Lütfen önce siz bu yanlış durumu ortadan kaldırın. Yapılan büyük adaletsizlik, konu içeriği yanlış, tutum yanlış..
Forum için yüz karası bu durum
Konuyu acilen kapatın artık.
Ban muhabbeti de içimizi şişirdi, heralde burda banlanınca kimse yemeden içmeden kesilmiyodur......
Bence beğenilmeyen şeyi yasaklamak istemek özgürlüklere aykırı. Discovery izlemek isteyen de izleyebilir sonuçta. Bu programlar reyting almasalar varlıklarını sürdüremezler. Televizyon bir "tükettirme" aracıdır. Medya bunun üzerine döner. Yeterli reyting yoksa yeterli reklam olmaz ve programlar ortadan kalkar. Bugün evlilik programlarını yasaklatırsak, yarın neye sıra geleceğini bilemeyiz. Devletin görevi kanallara neyi yayınlayacaklarını söylemek olmamalı bence. Devletin görevi vatandaşları gerçekten eğiterek, toplumu belirli bir seviyenin üzerine çıkarmak olmalıdır. O noktadan sonra programlar ya kendilerini geliştirecek ya da yok olup gidecektir. Ancak bunu yasaklayarak sağlamaya çalışmak, topluma gözlerimizi kapatmaktır. Naçizane benim görüşüm bunlar elbette...
Sadece şunu merak ediyorum, yapılanın ne kadar yanlış olduğunun farkındasınız dimi?Yuvarlak cevap verdiğimi zannetmiyorum, konuyu açan ben miyim? Değilim, ben açsaydım amenna.
Ben burada bdvye ait olmayan konuları taşımaya, gerekirse kilitlemeye, uyarı vermeye devam ederim, edeceğimde.
Ama bu konu benim sorumluluğumda değil, konuyla alakalı yapılan kiblere bile bakmıyorum.
Kaldı ki konuyu Kazen'in açmış olması rahatsız olduğunuz konuya girip yorum yapmanızı gerektirmiyor, yazmak yerine kiblersiniz Kazen aktif olduğunda bakar.
Su anda cilali tas devrini tamamlamaya calisan, elektriksiz Istanbullulari da dusunup rezilligi yazar misiniz? Son sarjimi size harciyorum bir polemige girsem cevap veremem ona yaniyorum
ahaha bizim geldi şükür darısı başınıza:)
Bakıyorum da siz de aralıksız izlemeye devam ediyorsunuz kazen bey. program rezil mezil dinlemiyorsunuz valla :)Açın şu anda Esra Erol skandalını izleyin ....
Su anda cilali tas devrini tamamlamaya calisan, elektriksiz Istanbullulari da dusunup rezilligi yazar misiniz? Son sarjimi size harciyorum bir polemige girsem cevap veremem ona yaniyorum