Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlem; kişi, mekan, konu, ayırdetmediği için gözlemdir..zaten seçiçicilik yapılırsa gözlem olmaz.. araştırmaya konu her nesne gözlemlenebilir..bu bir tv de olabilir, bir program da, bir kişi de..gözlemde seçicilik, subjektiviteyi beraberinde getirir, öznel yaklaşım da sabit fikri..Her olgu, içeriğine bakılmaksızın bilime konudur..aklı fikri olan insanların kitap açıp sosyolojiyle ilgilenmeleri, toplumda büyümekte olan yozlaşmayı görmelerini sağlamaz.. Önüne bakan önünü görür, etrafına bakan herşeyi..Zevkle izleyen düzenli izleyicileri bilemem, kendi adıma beni, reytingin miktarı değil, insanların hangi sebepten bu tarz programlara yöneldikleri ilgilendirir, izliyorlar diye kimseyi yargılamak da, aşağılamak da haddim değil...Ancak ne yazık ki toplumca en büyük sorunumuz bilmeden yargılamak.. Gözleri kapatıp salt eleştirmekle sorunlar yok olmuyor, açık tutup sorunları inceleyip çözüm üretmek gibi akılcı bir seçenek varken..Gözlemlemekle düzenli seyirci olmak arasında fark var ama.Onca reytingi "gözlemciler" sayesinde aldıklarını sanmıyorum.Ayrıca aklı fikri olan insanlar da bence açar sosyolojiyle falan ilgilenir.Araştırma yapar.TV izleyerek yapılan gözlem ne kadar bilimsel olabilir ki zaten.Aklı başında insanlar başka yolları seçeceklerdir.
Ya o seymi ben bir gece denk geldim kapali bir kadin var ogluyla kiz seciodu sehmusss sen sus diye ardindan bayginlik falan geciriyo dizilerde oynayan bir kadin sunuyo ay ben onda soka girmistim hani rezillikte kismetse olurlara falan tur bindirir diyeFox ta izlediğim ''en iyisi benim'' den daha rezilini görmedim bunlar yine tef e koydurur insanı!
en doğru yaklaşım ama çok uzak malesefGözlem; kişi, mekan, konu, ayırdetmediği için gözlemdir..zaten seçiçicilik yapılırsa gözlem olmaz.. araştırmaya konu her nesne gözlemlenebilir..bu bir tv de olabilir, bir program da, bir kişi de..gözlemde seçicilik, subjektiviteyi beraberinde getirir, öznel yaklaşım da sabit fikri..Her olgu, içeriğine bakılmaksızın bilime konudur..aklı fikri olan insanların kitap açıp sosyolojiyle ilgilenmeleri, toplumda büyümekte olan yozlaşmayı görmelerini sağlamaz.. Önüne bakan önünü görür, etrafına bakan herşeyi..Zevkle izleyen düzenli izleyicileri bilemem, kendi adıma beni, reytingin miktarı değil, insanların hangi sebepten bu tarz programlara yöneldikleri ilgilendirir, izliyorlar diye kimseyi yargılamak da, aşağılamak da haddim değil...Ancak ne yazık ki toplumca en büyük sorunumuz bilmeden yargılamak.. Gözleri kapatıp salt eleştirmekle sorunlar yok olmuyor, açık tutup sorunları inceleyip çözüm üretmek gibi akılcı bir seçenek varken..
Kuzu yeterince açık değil mi sence, yapılan doğrumu?
Gözlem; kişi, mekan, konu, ayırdetmediği için gözlemdir..zaten seçiçicilik yapılırsa gözlem olmaz.. araştırmaya konu her nesne gözlemlenebilir..bu bir tv de olabilir, bir program da, bir kişi de..gözlemde seçicilik, subjektiviteyi beraberinde getirir, öznel yaklaşım da sabit fikri..Her olgu, içeriğine bakılmaksızın bilime konudur..aklı fikri olan insanların kitap açıp sosyolojiyle ilgilenmeleri, toplumda büyümekte olan yozlaşmayı görmelerini sağlamaz.. Önüne bakan önünü görür, etrafına bakan herşeyi..Zevkle izleyen düzenli izleyicileri bilemem, kendi adıma beni, reytingin miktarı değil, insanların hangi sebepten bu tarz programlara yöneldikleri ilgilendirir, izliyorlar diye kimseyi yargılamak da, aşağılamak da haddim değil...Ancak ne yazık ki toplumca en büyük sorunumuz bilmeden yargılamak.. Gözleri kapatıp salt eleştirmekle sorunlar yok olmuyor, açık tutup sorunları inceleyip çözüm üretmek gibi akılcı bir seçenek varken..
Açlık oyunları diye yeni bir proje var öldürmek tecavüz herşey serbest. Ödül 5,5 trilyon. Yani dünya çapında işin mantığı kolay ve hızlı para. Bizim mantığımızsa kendini rezil eden böyle insanları izleyip yaşadığımız günlük sıkıntılarımızı unutmak.
Ya o seymi ben bir gece denk geldim kapali bir kadin var ogluyla kiz seciodu sehmusss sen sus diye ardindan bayginlik falan geciriyo dizilerde oynayan bir kadin sunuyo ay ben onda soka girmistim hani rezillikte kismetse olurlara falan tur bindirir diye
Hayığğğğrrr yeni bir program projesi Sibirya da olacako film değil miydi,seyretmiştim ben
Hayığğğğrrr yeni bir program projesi Sibirya da olacak
Benım soyledıgım daha baska , Ama soyledıgınız daha da beter.. aklıma gelmemıstı..