- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesela film ve cidden belgesel izliyorum. Bir suru uydu kanali var film icin. Korku, aksiyon, komedi tür tür hemde. Hicbir sey bulamazsam acarim bilgisayardan eski misir tarihi belgeseli, mayalari falan izliyorum. Hayvan belgeseli sevmem, tarihi seyler olacak bana. Dizi olarak Avrupa Yakasi ve Leyla ile Mecnun izlemistim sadece. Korku filmlerine bayilirim en eskilerini bile defalarca izledim mesela. Cidden sanki izleniyor da izlemiyoruz diyormusuz gibi yaziliyor.Bu programların alternatifi belgeselmiş gibi genel bir yargı var yorumlarda. Şahsileştirmeden genel bir şey söylemek istiyorum. İnsanoğlu sadece seyretme özelliğine sahip değildir. Kitap okuyabiliriz, ahşap, cam vs birşeyler boyayabiliriz, çıkıp bir yürüyüş yapabiliriz, spor yapabiliriz vs vs.. Alternatif çok yani. Kimse bu programlara mecburmuş gibi savunmasın.
Allah'tan çalışmaya başladım da denk gelmiyorum ...Boş muhabbet hepsi insanları başkalarının hayatlarına özendirmek yada başkalarını hayatlarını merak ettirmek gibi ilgiyi beyni başka yöne çekmek ... Güya kafa dağıtmak eğlenmek aslında daha çok salaklaştırmak ....Ha birde ordakilerin para kazandığı gibi duyumlar var kolaydan para ....birde bu mesele kolay para kazanma ...zengin koca bulma...yada şarkıcı olmaya çalışma...manken....vs gibi gibiii SONUMUZ HAYROLA...Merhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğim de zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...
Başkasiı adına utanmak.onu bende yasiyorumYazacak çok şey var...
Ama aslında hiç birşey yok şöyleki rezillik, Tamamen reyting için yapılmış rezilikler..
ben utancımdan izliyemiyorum bugünde başkaları için utandım diyip geçiyorum