Programlar rezil.
Evimizde tv izlemiyoruz.
Internetten sectigim dizi, film, program vs izliyorum.
Ancak genel anlamda söylememiz gerekirse televizyon her evin bir gercegi.
Ses olsun, birlikte otururken izleyelim, yalniziz aman izleyelim vs gibi sebeplerle televizyon her daim açık duruyor.
Tvler acikken neyi izlemeliyiz gibi bir seyi düşünmeden amaçsızca izliyor herkes.
Bir süre sonra kim kiminle konuşuyor, kimi kiminle görüşüyor, nasil ayrilmislar, eskiden kimle evliymis gibi vs.. basliyorlar merak etmeye.
Bu diğer televiyon programlar ile de destekleniyor. Yemekteyiz ile önümüze konan yemeği begenmeyip elestirmeyi, bbg ile insanin en mahrem anlarini görmeye alistik. Sonrası malum... Artik yatak odalarini görüyoruz ekrandan..
Biz prim verdik. Merak ettik. Reyting yükselttik.
Evlilik görüşmesini milletin önünde yapıyorlar ne kadar rahatsiz edici bir görüntü.
Yalanlar, dolanlara, sahte insanlara girmiyorum bile.
Sağlıklı bir iliski olmasi icin baslangicinin sağlam adimlarla ilerlemesi lazim.
Evlilik görüşmem yada sevgilimle ilk tanismam sadece benim icin özel olmali. Özel kalmali. Mahremiyet anlayışı insanlarin öylesine geriledi kaldi ki.
Programlari izlemedim ama görüyorum Youtube'a düşüyor videolari bazen. Insanlar kendini böylesine rezil edemez diyorum korkuyorum allah neslimizi korusun. Geleceklerini asla düşünmeden günlük primlerine bakan insanlar program yapıyorlar, halkimiz da zaplarken aa ne olmus diye durup bakiyor.
Aman ne güzel bir rezillik!