Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
Sadece evlilik değil,yemek yarışması,giyim yarışmaları da bizimle dalga geçmeye yönelik.Aynı yarışmacıyı,başka bir yarışmada ,başka bir kimlikte gördüğüm de oldu benim,hatta bir dizide figuran olarak ta,reklam ajanslarından olduğu için.Bir de Türk halkı olarak sulu gözlüyüz,acıklı bir hayat ta eklerseler ,dayanamıyoruz,hemen inanıyoruz.Özellikle ajitasyon yapıyorlar.Sizin Allah iyiliğinizi versin emionlar kim
Evlilik programları dahil genel bir eleştiri yapabilir miyim?
Bazı genel kültür yarışmaları hariç onları tenzih ederim, diğer yarışma, program vs adı altında yayınlanan hiçbir yayını hak etmiyoruz biz.
Ben bizle alay edildiğini ve bunun bize hakaret olduğunu düşünüyorum, o programlara katılanlar ünlü olma, belki raitinglerine göre para kazanma derdinde, onların üzerinden program yapanlarda raitingleri arttıkça reklam alıyorlar, para kazanıyorlar, yani sürekli bir maddiyat durumu var.
Kanallar deseniz bu yarışmalar, programlar sayesinde paraya para katıp daha başka kanallar açıp yine bu kamera şakası gibi yarışmalardan koyuyorlar, geçenlerde gördüm bir kanal yeni bir kanal daha açmış buçuklu.
Ben hiçbirini seyretmiyorum ama bizle böyle dalga geçtikleri içinde kınıyor, kızıyor, üzülüyorum.
Hem de...Evet en iyi benim adlı yarışmadaki fizyoterapi mezunu (sözde) olan gelin adayı büşra dedi.
Hepsi oyuncu zaten para alarak katılıorlar iki kavga edip üç red edip 5 aşk yaşamış gibi gösterip ekmek elden su gölden yaşıyorlarMerhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...
Estetiksiz zor tanıdım.
Hepte kötü gelin
Bi tane daha vardi en cok bu programlarla hayatimiza girdi ELEKTRİK ALMAKBu konuda sayfalarca yorum yazabilirim.
Evlilik programlarının ergenlere ve eğitimsizlere kazandırdığı en dandik kelime HOŞLANTI.
O ne ola ki
O saatte tv yi bile kapatıyorum modern geneleve dönüştü kesinlikle bitmesi istiyorum bütün izdivaç programlarının
Ben anlamadım Kazen.Hahahahaha Esra Erol'un editörü beni engelledi ....
Açıkcası ananecim izlerdi kanal 7yi. Bende maruz kalırdım. Öyle diyim.Ay evet hepimiz de ayni seyi izlemisiz. dogru soyleyin tvde bir sey olmayinca ilk Kanal 7'ye bakanlardan misiniz? :)) Bi de Mahmut Tuncer var o ne yapiyor bilmiyorum daha cozemedim :)