- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Tuğba ve Enes :) yani ben ve eşimO kim kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuğba ve Enes :) yani ben ve eşimO kim kiz
Tuğba ve Enes :) yani ben ve eşim
O değilde hanife evlendi mi
En son bayhan ile gormustum
Ne yapayım ben manyakları tutup :) eşimle kendimi sonuna kadar destekliyorumahahha iyiydi bu..
Oyle arada bir baaaakma icim gidiyooooooooorSizin Allah iyiliğinizi versin emionlar kim
Evlilik programları dahil genel bir eleştiri yapabilir miyim?
Bazı genel kültür yarışmaları hariç onları tenzih ederim, diğer yarışma, program vs adı altında yayınlanan hiçbir yayını hak etmiyoruz biz.
Ben bizle alay edildiğini ve bunun bize hakaret olduğunu düşünüyorum, o programlara katılanlar ünlü olma, belki raitinglerine göre para kazanma derdinde, onların üzerinden program yapanlarda raitingleri arttıkça reklam alıyorlar, para kazanıyorlar, yani sürekli bir maddiyat durumu var.
Kanallar deseniz bu yarışmalar, programlar sayesinde paraya para katıp daha başka kanallar açıp yine bu kamera şakası gibi yarışmalardan koyuyorlar, geçenlerde gördüm bir kanal yeni bir kanal daha açmış buçuklu.
Ben hiçbirini seyretmiyorum ama bizle böyle dalga geçtikleri içinde kınıyor, kızıyor, üzülüyorum.
Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
Ufakligida virgulle ekle bariiiTuğba ve Enes :) yani ben ve eşim
Çok güzel bir konu olmuş K Kazen , hakikaten geçen dellenip açacaktım, bu da dert mi deyip kinlenirim diye sessiz kaldım. Ahlak seviyesinin yerle bir olduğu, aile kurumunu basitleştiren, maddiyat ve görsellik üzerine kırulmuş bir program... Ne acı.Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.