- 13 Nisan 2007
- 32.962
- 99.709
- 45
Aynen ben de!Ben hic tv izlemiyorum fakat gece yesilcam arayinca maruz kaliyorum. Tam bir yesilcam tutkunuyum maalesef :)
Bayılıyorum o filmlere...
Defalarca izlerim,yine gülerim,yine ağlarım. Hiç bıkmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de!Ben hic tv izlemiyorum fakat gece yesilcam arayinca maruz kaliyorum. Tam bir yesilcam tutkunuyum maalesef :)
Ben de asla karşı değilim ama amaç o kadar farklı ki. Gerçekten roman sıcaklığı ve eğlencesini yansıtmıyor.. Aynen öyleYa açık giyime vs karşı asla değilim oynamaya da aynı şekilde ama bu o kadar göze sokuyo ki ucuzlukta dünya markası... Tiksindiriyo resmen oynamaktan
Hahahhh ona ben de arada bakıyorum yaa ınsanlarla dalga geçiyorlar resmen uğurla seda orda en meşhur perihan benceSeda Sayan'ınkilerin sahte olduğu belli zaten. Yirmi yaşında bebelerin hepsi orada evlenecek güya.
Ama şu Güzel denen yüksek volumlu kızım cigirmalari ve kayınvalidenin korkuyorum ben ondan tarzına çok gülüyorum hele o solmaz fln yine orada Emrah'ın meşhur oğlu tayfun da var. Bariz belli o programın kast olduğu.
Diğerlerini hiç izlemedim uzun süredir. Çok eskiden Esra Erol'un da izlerdim de evlilik programlari bana itici geldiğinden izlemez oldum. Sadece Seda Sayan'ın programına bakıyorum o da pek evlilik programı değil de reality show gibi bir şey olmuş gencecik oyuncular dolu hep. İnanan yoktur ona zaten
Gerçi o programda yoz mı yoz. Hatta berbat. Ama insan arada açıp bakıyor valla rezillik olduğunu bilse de
Aynen ben de!
Bayılıyorum o filmlere...
Defalarca izlerim,yine gülerim,yine ağlarım. Hiç bıkmam.
ciddi ciddi etkilenen var yani.nefret ediyorum!!
annem ve ablam bağımlısı oldular
işin kötüsü karakterlerine yansıdı.
iğrenç insanlar oldular, evlilik para gezmek tozmak tek taktıkları bunlar
düzgün bi denetleme kurumu olsa hiçbirine izin vermemeleri lazım.
bir toplumun ahlakını bozdular bu programlarla.