Esra Erol 45 saniyede servet kazandı...

Bu makarna markasını yeni çıktı

ve sahibi de bu kadın sanmıştım

ilk defa duyuyorum oba diye makarna

Ah minnoşum üzülme sen, al bak senin için videosunu koydum

Kucukken okadar cok soylerdim ki sarkici taklidi yaparak bu reklam muzigini.Maziye gidiverdim birden :) Oba makarnayi hatirlatan nesil olduguma gore yas iyice atiyor bende

Reklam icin de bayramlarda ajitasyondan vazgemedikce, reklami yapilan urunden cok urunu pazarlayan yildiz oyuncu on planda tutuldukca boyle 3. Sinif kalite reklamlar cikar.Daha fazlasi bize fazla gelir.

Erkekler kat be kat kazanınca laf olmuyorda kadın kazanınca neden olay oluyor servet ilaki erkeğe mi yakışıyor? Bu zihniyeti kınıyorum!

Ne kadar kazanıyorlar da 3 milyon verebiliyorlar ben bunu anlamıyorum. Hayır yani normal halktan insana 3bin ver takla atarak kabul eder. Esra erol alınca satışlar mı patlıyor noluyor yani

Erkekler kat be kat kazanınca laf olmuyorda kadın kazanınca neden olay oluyor servet ilaki erkeğe mi yakışıyor? Bu zihniyeti kınıyorum!

Ben de katılıyorum bu yazdıgına. Servet düşmanlıgı, kıskançlık falan boş iş. Esra Erol'u kötülemek kolay ama... hadi onun yaptıgını sen yap, dimi ama? Yani çok büyük bir iş başardı demiyorum ama illa ki tek tük insan o pozisyonda olacak, begenmiyorsan git sen ol o pozisyonda? Sonuçta hoşunuza gitsin ya da gitmesin (benim hoşuma gitmyior şahsen) bu kadın kapitalist düzene deger katıyor, meyvesini de alıyor. Dolu, zeki, bilgili falan olmasına da gerek yok ayrıca. Deger ürettigi müddetçe kazanır, ki o degeri veren de genelde bu kadını eleştirenlerden çıkıyor, o da ayrı bir konu tabi.

Esra Erol'u çok doğal ve sempatik bulurum .
Reklamı izlemedim ama bugün kime o teklifi götürseniz kabul eder.Gayet normal birşey.
Lays reklamına çıkan köylü teyzelerden ne farkı var Esra Erol'un .Onlar da para alıyor ,onlar da reklamda oynuyor.
Kadının tek suçu medyatik olması mı?

kadının kazandığı parada kimsenin gözü yok ya, ne kadar abarttınız eğleniyoruz şunun şurasına, herşeyi bu kadar ciddiye almanıza gerek yok

Bozdur bozdur harca. Akıllı kadın. 45 saniyede 3 milyon kazanacak işi ayarlayan insan basbayağı çok akıllı bir insandır gözümde. Ciddiyim. Helal olsun. Güle güle harcasın.

Esra Erol'dan hoşlanmıyorum çünkü yaşından büyük tavırlar sergiliyor,sanırsın ki hayatı yalamış yutmuş 80 yaşındaki tecrübeye sahip,hep öyle konuşuyor,suratı asık ciddi insanları pek sevmem ben,kaçarım hep,ondan sanırım.

Kazandığı para konusunda ne diyebilirim ki,birçok insan var böyle uçuk rakamlar kazanan,tek şansları yaptıkları dizinin yada programın şans eseri tutması.Gereksiz şişirilmiş balon gibi çoğu.

kadının kazandığı parada kimsenin gözü yok ya, ne kadar abarttınız eğleniyoruz şunun şurasına, herşeyi bu kadar ciddiye almanıza gerek yok

Yaa ben üzerime alındım o yüzden kendi adıma konuşayım... Ben bu konu altındaki yorumları kast etmemiştim. Genel konuştum. Hani hem bütün gün izleyip hem de elalemin kazandıgı paraya laf edenler var ya... onları kast etmiştim. Buradakileri degil.

Bana göre Tv sektöründen kazanan insanların çok azı o parayı hak ediyor.Erkeği kadını yok.
Verilen paralara acıyorum.
Hele reklamlardan kazanılan paralara daha da çok acıyorum.

3 milyon nedir ya
Biz ömür boyu çalışıp biriktirsek o paraya ulaşamıyoruz kadın 45 saniyelik bir reklamdan kazanıyor.

İnsanlar cidden doyumsuz.
Ayrıca bu kadar parayı ne diye bir reklam için veriyorlar ki? Ne bileyim daha uygun oynacak bir oyuncu olabilirdi ya da esra erol o parayı hak ettiğini düşünerek mi istedi.

Aman zenginin parası züğürdün çenesi oldu birazcık ama sorgulayasim gelmiş

Suç kadında değil bir reklam için bu kadar parayı verenlerde.

Hahhahhaahhhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…