Ciks ciks ciks bilgece olmadi ama bu 80 ulkede oba varmis. Sen nasil bilmessin.Bi de cok cahilim galiba oba diye bir makarna hic duymadim yav
Ben bi tek filiz makarna bilirim
Bu kadinla ilgili ne zaman konu acilsa aklima su sozleri geliyor.
"Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim.
Boyle de duygusal bir insan iste
Bi de cok cahilim galiba oba diye bir makarna hic duymadim yav
Ben bi tek filiz makarna bilirim
Yaşın tutmuyor ondan... Ben reklamını bile hatırlıyorum. Hatta yanılmıyorsam aydan şener oynuyordu.
Oba oba nefis makarna
Oba lezzet her sofrada...
Bunu hatırlamamın sebebi fil hafızam da olabilir. Gereksiz şeyleri katydetmede üstüme yok.
Bu kadinla ilgili ne zaman konu acilsa aklima su sozleri geliyor.
"Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim.
Boyle de duygusal bir insan iste
Yaşın tutmuyor ondan... Ben reklamını bile hatırlıyorum. Hatta yanılmıyorsam aydan şener oynuyordu.
Oba oba nefis makarna
Oba lezzet her sofrada...
Bunu hatırlamamın sebebi fil hafızam da olabilir. Gereksiz şeyleri katydetmede üstüme yok.
gene aydan şener oynasaymış daha iyiymiş vallahem daha ucuza mal olurdu
Sen hatırlıyor musun chess? Kimse hatırlamıyor yaw, kendimi çok kötü hissediyorum.
Sen hatırlıyor musun chess? Kimse hatırlamıyor yaw, kendimi çok kötü hissediyorum.
Bende hatırlamıyorum ya çok mu yaşlısın neSen hatırlıyor musun chess? Kimse hatırlamıyor yaw, kendimi çok kötü hissediyorum.