Sen hatırlıyor musun chess? Kimse hatırlamıyor yaw, kendimi çok kötü hissediyorum.
insanı durduk yere duygulandırıyosunBu kadinla ilgili ne zaman konu acilsa aklima su sozleri geliyor.
"Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim.
Boyle de duygusal bir insan iste
Bende hatırlamıyorum ya çok mu yaşlısın ne
Ayrıca reklam çok gıcık ya
insanı durduk yere duygulandırıyosun
Ah minnoşum üzülme sen, al bak senin için videosunu koydumSen hatırlıyor musun chess? Kimse hatırlamıyor yaw, kendimi çok kötü hissediyorum.
Acaba içlendi mi,ezik mi gördüBirde esra erol'u dusun. Son model jeep'inde yol alirken kim bilir nasil iclendi
Bence o da duygularindan emin degildi :) :) :)Acaba içlendi mi,ezik mi gördü
Şarkı çok tanıdık geldi ama reklamı pek çıkaramadım çokmu küçüktümki neAh minnoşum üzülme sen, al bak senin için videosunu koydum
Ah minnoşum üzülme sen, al bak senin için videosunu koydum
Banada ,oradakilerinde evlenme amaçlı geldiğini de düşünmüyorum,samimi bulmuyorum bu tür programları."oba" bile diyemiyor.
kalitesi düştü bu kadının.
programı saçma sapan insanlarla doldu taştı ordakilerine kaç para veriyorlar acaba.
dün farkettim hatta öyle denk geldi. kız o kadar yapmacık ağlıyorki bir yandan rejiye bakıyor iyi miyim diye mi acaba daha devam edeyim bakışımı atıyor anlamadım.hiç bir doğallığı yok. aldığı para dudak uçuklatıyor bu kadar geçim sıkıntısı varken.böylelerin orada iki şak şakları iki gözyaşları ekrana bağlıyor milleti. bazen de program insanların hayatını didik didik deşifre eder hale geliyor fondan ağlaklı müzikler hemen de gözleri dolar esramızın zaten uzata uzata konuşur arada kameraya bakışlar ayyyyy fenalıklar bastı
Şarkı çok tanıdık geldi ama reklamı pek çıkaramadım çokmu küçüktümki ne
Aslansın mune....
Dilime dolandı söyleye söyleye geziyorum evin içinde...
alakası yok evlenmekle süper mini etekler yaşlar 20 hepsi birileri beni keşfetse diye bekliyor . ama esranın programı sonradan böyle saçma sapan hale geldi. bu insanlar ne kadar izlerse esra o kadar para kazanıyor tabi.Banada ,oradakilerinde evlenme amaçlı geldiğini de düşünmüyorum,samimi bulmuyorum bu tür programları.
Niye ya 81liyimDoğmamış olabilirsin
Ruh ikizimi mağdur etmem
Kendimi sandalyeden atacağım şimdiNiye ya 81liyimoff off yaşlılığım aklıma geldi gene
Çıtır seniKendimi sandalyeden atacağım şimdi81'liler yaşlı oluyorsa 72'liyim dinozorum o zaman
Açılın tarihi eser