esoşun kocişiyle ceyizciklerine hoşgeldiniz

aldıkların çok güzel.güzel günlerde kullan.aldıkça alasın gelir tabi.kadınlar alışverişe bayılır.

aldıkların çok güzel.güzel günlerde kullan.aldıkça alasın gelir tabi.kadınlar alışverişe bayılır.

hepsi çok güzel .. eşinle en güzel günlerde kullan inşaAllah :)

ben su ekmek kızartma mAkinesinin yanındaki pembe kırmızı karışımı şeyin ne olduğunu merak ettim :)

canım bulaşık, çamaşır makinen ve buzdolabın benimkinin aynısı. ( eğer buzdolabında gri reknse resimden pek anlamadım ama içi aynı) bi de .çaydanlıklarımız aynı. :3: beyaz eşyalardan çok memnunum, birbuçuk yıldır kullanıyorum. ama çaydanlığın sapları ısınıyor ona göre, dikkatli kullanmak lazım:40::40::40:

bu arada hepsi çok güzel. mutlu günlerde kullan inş...:34:

çok sevimli duruyo :) hemen dikkatimi çekti :)

bende bir bakayım oraya geçenler cevahirde gözüme çarptı yanlış hatırlAmıyorsam ama vaktim yoktu girememiştim

güle güle kullan canımm

herşey eksiksiz ve çok güzel aklıma geldikçe bakacağım çeyiz topiği olucak ihtiyacın ne varsa almışşsın güzel günlerde kullan

canım bulaşık, çamaşır makinen ve buzdolabın benimkinin aynısı. ( eğer buzdolabında gri reknse resimden pek anlamadım ama içi aynı) bi de .çaydanlıklarımız aynı. :3: beyaz eşyalardan çok memnunum, birbuçuk yıldır kullanıyorum. ama çaydanlığın sapları ısınıyor ona göre, dikkatli kullanmak lazım:40::40::40:

bu arada hepsi çok güzel. mutlu günlerde kullan inş...:34:

beyaz eşyalarımın parmak izi bırakmaz inox(çamaşır makinem beyaz sadece) çaydanlık için yaptığın uyarıyı dikkate alacam canım :))

hepsi çok güzeller zevkli seçimler :34: ben bir uğur böcekli birşey gördüm sanki ne oılduğunu sorucaktım sana canım

Back
X