- 27 Mayıs 2014
- 278
- 34
-
- Konu Sahibi beasuperstar
Anne sen misin?En basit baslangiç programi bilgisayardan ve telden uzaklasip ev islerine artik bi el atman:):)
Annende baya sewinir hem:):)
Suan anne adayiym ondan bu benzerlik sanirim:):)
Sen yarin ütüleri yapmaya basla bak sesini cikariyo mu:)
Fazla da alistirma ama snra bagisiklik yapiyo badana yapiyorum desen sesini cikarmaz hale geliyolar:):):):)
Jasse arkadasimizin tavsiyesine ben de katiliyorum. Nefes kontrolü ve kilo vermede leslie yuruyus yuzme bisiklet gibi aerobik kardio calismalarindan faydalanabilirsin. Daha sonra hafif yoga hareketleri ile esneklik kazanirsin. Ilerleme kaydedince yine yardimci oluruz. Egzersizler bolumunde yuruyus ve leslie basligimiz var.
ilk olarak içinde hafif hareketlerin de oldugu sıkı bir yürüyüşle başlayın.
leslie sensone un videoları bu konuda oldukça iyi.forumda topiği de var zaten
çook teşekkür ederim hemen şuan başlıyorum, benim sıkıntım biraz zorlasam hemen kas ağrılarıyla uğraşıyorum. Kramp giriyor. Normal ama kas gevşeticiye alerjim var cildimde ödem + kızarıklık yapıyor. Günlerce kramplarla geziyorum yani. Ama başaracağız, dün bikini alışverişine çıkıp ağlaya ağlaya eve dönünce dedim tamam 1 ayda ne olursa kardır ama hayatımın geri kalanında bu şekilde gezmeyeceğim.canım beni tarif etmişsin ben 23 yaşındayım :) 2sene önce hatta sürekli bel ağrısı vücudumun çeşitli yerlerinde kas spazmları falan yaşam şeklim olmuştu resmen. fizik tedaviye bile gittiğim süreçte doktor bana dedi ki bu gidişle 50yaşına geldiğinde sakat kalırsın tekeerlekli sandalyeyle hayatını sürdürürsün. genetik olarak kemik yapım güçsüz ve esnekliğim sıfır! çocukken de ders çalışmak tv izlemek ve bilgisayarda takılmak dışında bir aktivitem olmadığı için odun gibiyimergenlikte çok kiloluydum sonra yemek alışkanlıklarımı değiştirip kilo verdim ama sporsuz verince kaslarım da gitti diyebilirim. ben ilk leslie sansone ile başladım sana şu videosunu öneririm http://www.youtube.com/watch?v=0cE1jxDS3HY
haftada 4 gün yapsan bile çoook faydasını görüceksin. hareketlerin tamamını yapamasan da dert etme.mesela ben kicklerde kaldıramıyorum hala bacaklarımı.sonrasında ağrı hissetmen normal. inan bana gelişme gösteriyorsun. spor ayakkabıyla yap ama kesinlikle. ben 5miles yapabilecek kapasiteye ulaştım bu sürede ve artık kendimi daha iyi hissediyorum. 10gün önce jillian michaels 30day shrede başladım 6 gün yaptım ama son 3-4 gündür dizim seğiriyor ve ağrıyor.onla baya zorluyordum sanırım kaslarımı zorladım. ara verdim oyüzden.
bir de dün şuna başladım http://www.youtube.com/watch?v=FVtNLwundu4 bu basit şeyde bile zorlanıyorumama gelişme göstericez eminim! sadece bırakma leslieyi.
benim de diz sorunum nolcak bilmiyorum yoksa jillian çok iyi çalıştırıyordu her yerimi
çook teşekkür ederim hemen şuan başlıyorum, benim sıkıntım biraz zorlasam hemen kas ağrılarıyla uğraşıyorum. Kramp giriyor. Normal ama kas gevşeticiye alerjim var cildimde ödem + kızarıklık yapıyor. Günlerce kramplarla geziyorum yani. Ama başaracağız, dün bikini alışverişine çıkıp ağlaya ağlaya eve dönünce dedim tamam 1 ayda ne olursa kardır ama hayatımın geri kalanında bu şekilde gezmeyeceğim.
gerçekten bırakma farkı farkediceksin. hafif ağrılar olması normal.bende bir de hafif panik atak vardı 4sene önce b-fite başlamıştım gittiğim ilk gün salonda kalp atış hızım artınca bi de ağrılarım olunca eve gelip resmen ağlamıştım saatlerce sonrasında da bi daha gitmedim param yandıo hallerime gülüyorum şimdi.aralarda ağrı çekmek normal.kendini çok zorlamadan yap leslieyi 50yaşında kadınlar adamlar yapıyor o yüzden vücut alışana kadar devam. haftada 4günle başlayıp bolbol proteinli beslenmek de işe yarıyor. istersen günlük yaptıklarını da yaz buraya motive ederiz birbirimizi :)
canım nasıl gidiyor. ben bugün bunu yaptım öneririm http://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI bazı yerlerde ölüyorum sandımOoo daha güzel kesinlikle yazarak yaptığında daha motive oluyorsun. Her akşam yazarım o zaman
canım nasıl gidiyor. ben bugün bunu yaptım öneririm http://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI bazı yerlerde ölüyorum sandım
Canım sabah mobilden etiketleyemedim neyse bugün;
Leslie Sansone ile 2 milde 16-17 dakika dayanabildim, spor yaparken ter atmak iyidir ama beni spordan bezdiren yegane şey ter.
Sonra biraz hafif yoga hareketleriyle esnedim.
Bacak ve bel hareketleri yaptım. 25 mekik, 50 squat. Bunlar gün geçtikçe arttırılacak.
Bakalım artık.
Ben de bi aralar uğraşırdım. Zor geldi. Ben de vazgeçtim, biraz diyet yapiyorum.yani surekli sıkılıp bırakıyorum. Size de zor gelmiyo mu kizlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eğer vazgeçmek istemiyorsan we heart it sitesine gir fit, healty gibi tagleri gez. 1 haftadır oradan güç alıyorum resmen..