afiyet şifa olsunSanki becermişsin çünkü koyduğun şarkıya tıklayınca açılıyor
Bende iyiyim napayım ev işi yapmam lazım:))
Su an türk kahvesi içiyorum kızım uyurken daha kahvaltı yapamadım:)
iyiyim allaha şükür şuraya hareketli arapça bir şarkı koymaya çalışıyorum beceremedimevde olanlar az kalkıp oynasın enerji yükselsin diyecektim güyaaa
sen nasılsın gülümm
müzik her zaman iyi gelir :)))Başardın bende etkili oldu 3-5 dakikalığına öğleden sonra bunu yapıyorum yarim saat
iş yapacak enerjiyi depolamışsın çok güzel kahvaltın sana bol enerjiler kızına bol huzurlu uykular:)Nasılsınız kızlar.
Kahvaltıda tereyağ ve Z.yagina 3 yumurtadan omlet yedim. 1'i kızım içindi yemedi. Bir de keçi peyniri. Ve çay.
Şimdi 2 adet kurabiye yiyorum.
Kızım yeni uyudu iş yapayım ben de.
ben spor yapmayı sevmiyorum direk kas çalıştıran hareketleri 2-3 dk yapıyorum bir de arada 5 kg ağırlık kaldırıyorum, kaslarım artsın, kollarım toparlansın diyespor yapan varmi:)
ben dün kızımla oyun oynarken spor gibi tarzi yaptım
çok yorucu ama eğlenceliydi
Yoo enerjim olduğundan değil mecbur olduğumdan:)) çok sağol canım:)iş yapacak enerjiyi depolamışsın çok güzel kahvaltın sana bol enerjiler kızına bol huzurlu uykular:)
Spor yapmıyorum hiç. En çok yaptığım yürüyüş . İyi ne güzel hem oyun hem spor bı arada:))spor yapan varmi:)
ben dün kızımla oyun oynarken spor gibi tarzi yaptım
çok yorucu ama eğlenceliydi
Evet plank çok etkili. Benim etlerim çok gevşek ya spor şart aslında bana da:/plank yapsak aslın da çok etkili bayadır yapmıyorum en son 65 sn kadar duruyordum aylardır yapmadım başlayayım bari
plank ben en fazla 20 sn duruyorum. hergün yapsam iyi de kızım tepeme çikiyoplank yapsak aslın da çok etkili bayadır yapmıyorum en son 65 sn kadar duruyordum aylardır yapmadım başlayayım bari
Çok geçmiş olsungünaydin akşam yemek yiyemedim çünkü tüm yiyecekleri midemden çikardim ya blumina mi ıolucam ben
sabah:
haşlama yumurta 1 domates 1 salatalık
peynir
5 yeşil zeytin. ekmek yok.
Pilavsız olmaz evetbu akşam kayınvalidemgili çagircam yemege.:)
lokanta usulu mercimek çorbasi
izmir köftesi.
çikolatalı puding.
salata
yeter mi ya. pilav makarna yapsam mi.. eşim yap diyo yapmadi felan derler mi acaba?
ben iştahım tam gaz yerindehavalardan mıdır nedir iştahın gitti iyice canın hiç bir şey çekmiyor be gülüm yemek yemeyi bile unutuyorsun bazen iyice gitti iştah
Benimde gitmez kolay kolayben iştahım tam gaz yerinde
birbirimize söz verelim hafif geçirelimŞuan tokum
Akşamı kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?