nefes tekniğini hatırla gülüm nefes çalış hemen hatta camın önün de yap gözlerini kapatıp her nefesle içine huzuru enerjiyi çektiğini düşün hadi gülüm hemen deneekim2009 gittim yine ben :) orta derecelerde seyrediyorum olsun kötü olmaktan iyidir şükür
o hislerle ilgili açık değil bu gün hislerim ben enerji çalışması denedim sana için de bir huzur mutluluk hissi olması bedeninin herhangi bir yerin de serinlik yada sıcaklık hissetmen gerekiyordu:)Bacaklarımda reglden dolayı ağrı var canim:)) inanmıyorum bunu mu hissettin düş kırıklıgıben maneviyatimla ilgili hayal etmiştim :))
olmazzzz sen de işe yarayıp yaramadığını anlamam lazım canının ağrısı olumsuz etki etmiş olabilir ama bir daha deniyelim bakalım :)ekim2009 o kadar gerginim ki anlatamam reglden mi nedir bu engel oldu sana belki çok yorma kendini kiyamam:)
Eşim var saçma olur :))nefes tekniğini hatırla gülüm nefes çalış hemen hatta camın önün de yap gözlerini kapatıp her nefesle içine huzuru enerjiyi çektiğini düşün hadi gülüm hemen dene
Hahaha ya evet hep misafirlikten gelen yemekler:) bebekten dolayı çok bir şey yapamıyorum zaten bu ara hiç durmuyo benim minik panda yavrum emzirdiğim içinde yiyorum çğnkü kan şekerim düşüyorkız allah hayrını versin vur didik biz öldür dimedikk:)))
yemişsin gitmiş bari pişman olma yarın protein sebze ile dengelersin nasıl olsa
ben ağır yemeklerin sabah öğle saatlerin de yenmesinin hem sağlık hem zayıflama açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum eğer kendi evimizdeyse zaten o yemekler ertesi güne de bizi bekleyebilir ama misafirlikse yanımıza verin yarın yiycem ben bunları denmez kiii demi:)
Nerden aldın güle güle kullan :)Kızlar bugün kim paylaşmıştı diyet organizatörü var ya yaprak yaprak
Aynısını aldım bugün
Tamamen tesadüfen
Hatta bi tane kalmıştı
Bi de değişik bi kitap aldım
3 sn de al 3 sn tut 3 sn de ver yapabilirsen verme süresini bir kaç saniye uzat 5-6 sn de verEşim var saçma olur :))
Onu sorucakrım
Nefes alıcam ya ağzımdan alıp vericem
Biraz tutup mu vericem
Yoksa direkt mi veeicem
EvetNerden aldın güle güle kullan :)
bende gördüm onu kim paylaştı hatırlamıyorum güzel kullanışlı bir şeye benziyor
Ay inş yarın yapıcam bunu3 sn de al 3 sn tut 3 sn de ver yapabilirsen verme süresini bir kaç saniye uzat 5-6 sn de ver
sana sevgimle mutluluk yollamaya çalışıyorum :)
Yapıyor muydun yeni mi başladın? (*Gerekli )sana sevgimle mutluluk yollamaya çalışıyorum :)
şimdi yasana eşin olsun ne var ciğerlerim için zayıflamak için nefes tekniği deniyorum dersin ki ikisi için de işe yarar zaten :) yalan değil yaniAy inş yarın yapıcam bunu
bitirdim şimdi, yapıyordumYapıyor muydun yeni mi başladın? (*Gerekli )
Yok yokşimdi yasana eşin olsun ne var ciğerlerim için zayıflamak için nefes tekniği deniyorum dersin ki ikisi için de işe yarar zaten :) yalan değil yani
bitirdim şimdi, yapıyordum