Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoğurtlu ben denedim tadini henüz alamadim..Chia işe yarıyor mu hiç de sevmiyorum bu tarz ürünler ama organik var baktim şimdi
Kesinlikle ya off 2 gündür cozuttum havalardan mı canım birşey yapmak da istemiyor dün de yedim bugün de gereksiz yere yaniAksam konusup bi karar alalim ve duzenli bir seyler yapalim artik ya. Kalori mi sayariz, aksam 6dan sonra yemez miyiz ne yapariz bilmem ama bir seyler yapalim
Cumartesi ve pazar ben de kabak yicem yogurtla ve bol suDışarı çıktım organik ürünler satan bir yere uğradım aktar vari bir yer detoks çayı ve chia aldım. Marketten de kabak aldım. 2 aydır soyleyip yapmadığım kabak detoksuna yarin başlıyorum, sizleri de davet ediyorum :))
chia şöyle işe yarıyor bi kere metabolizma bariz bi şekilde çalışıyo bunu hissediyosun ben süte karıştırıp denedim sevemedim ama yoğurtla iyi gidiyo mesela bazen sabah kahvaltısında yapıyorum 2 kaşık yulaf da koyuyorum tarçın biraz keten tohumu falan ve sevdiğim meyvelerdenChia işe yarıyor mu hiç de sevmiyorum bu tarz ürünler ama organik var baktim şimdi
Uzun süreçte kilo verdirir muhakkak, dene bence de.ben artık paketli olan tüm gidalardan uzak durmak şartıyla diyete başlamayı düşünüyorum.
bi deneyeyim... 1 ay boyunca
alıştım mı devami etmek istiyorum...
bazen spor yapıordum...
bol bol su şekersiz çay. az ve öz yemek ve tüm paketli gidalardan uzak durarak...
Birkaç makale okudum aslında yapılan araştırmalarda chia nın zayıflatma etkisinin olmadığı ortaya çıkmış ancak mide de hacimlenip büyüdüğü için tabii tokluk hissini sağlıyormuş yine de dolaylı da olsa katkı yapıyor yani denemeye değer. Geçmiş olsun neyi var ufaklığın? Çarşamba bana da tuhaf geliyor hafta ortası diyet yarım kalmış gibi :)) Giu farklı birgün yapalım herkesten diye Carş. demişti.chia şöyle işe yarıyor bi kere metabolizma bariz bi şekilde çalışıyo bunu hissediyosun ben süte karıştırıp denedim sevemedim ama yoğurtla iyi gidiyo mesela bazen sabah kahvaltısında yapıyorum 2 kaşık yulaf da koyuyorum tarçın biraz keten tohumu falan ve sevdiğim meyvelerden
ardından bitki çayları ile desteklemek lazım
aynen bana da tuhaf geliyo alışamadım.Birkaç makale okudum aslında yapılan araştırmalarda chia nın zayıflatma etkisinin olmadığı ortaya çıkmış ancak mide de hacimlenip büyüdüğü için tabii tokluk hissini sağlıyormuş yine de dolaylı da olsa katkı yapıyor yani denemeye değer. Geçmiş olsun neyi var ufaklığın? Çarşamba bana da tuhaf geliyor hafta ortası diyet yarım kalmış gibi :)) Giu farklı birgün yapalım herkesten diye Carş. demişti.