Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maydanoz detox deniyorum :)@orkidekaramel aynen buraya da yaz hem sıkı grup tecrübelerini de paylaşmış olursun :)
Evet bak gercekten dikkat edince veriyoruz devam edelim biraz hadi bakalım.Yediklerime dikkat ettim birkac gundur, 63.6 ciktim bu sabah. 64.7ydim en son, baslangic kiloma dondum yine. Carsamba 62.9u gormeye calisicam. Kahvalti 6 etimek, bol labne, filtre kahve.
Nasıl gidiyor yeni grup?günaydinnn:)
çok iyi sende gel oraya:)Nasıl gidiyor yeni grup?
Dönecek gibi değil o da baksana dönse keşke. 1 hafta daha yiyerek gezeyim de gireceğim artık bir gruba :))giu geri döndü yönetim altina alacak..:) bu grup iki haftadir düzenleme yapılmadi Cascade_
6, takıma gel:) büyüyoruz aile oluyoruz:)Dönecek gibi değil o da baksana dönse keşke. 1 hafta daha yiyerek gezeyim de gireceğim artık bir gruba :))
All star dan etiketlemişlerdi orada zevkli gibi verebilelim de bu aralar bozdum iyice6, takıma gel:) büyüyoruz aile oluyoruz:)
giu geri döndü yönetim altina alacak..:) bu grup iki haftadir düzenleme yapılmadi Cascade_
oooooo kimler gelmiş hoş gelmiş
Aynı 2 gün verip diğer 2 günde alıyorum dengeliyorum :))Selam kizlar. Diyet yapiyorum denilemez ama yediklerime dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince. Baslangic kilomdayim hala 63.3lerdeyim. Siz neler yapiyorsunuz?