- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
Kaç kilosun sen şu an?Ben 70 e raziyim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilosun sen şu an?Ben 70 e raziyim valla
90Kaç kilosun sen şu an?
Emziren anne diyeti diye bir şey bulup onu yapmıştım ve her sabah pilates. 64 ile hamile kalmıştım 59'a kadar düştüm yapabilirsin yeter ki inan ve kararlı ol.
Dur bende bakayim o diyete sezeryan oldum spor yapabilirim demiEmziren anne diyeti diye bir şey bulup onu yapmıştım ve her sabah pilates. 64 ile hamile kalmıştım 59'a kadar düştüm yapabilirsin yeter ki inan ve kararlı ol.
Ben bir fitness merkeziyle görürmüştum 4-5 ay olmuştu az daha bekle demislerdi. zorlamayan hareketlerden yapabilirsin yavas yavas benceDur bende bakayim o diyete sezeryan oldum spor yapabilirim demi
Aslinda cok hareketliyim valla ama gitmiyor yapistilar ozaman ben biraz daha bekleyeyim birde onu basima bela etmeyeyimBen bir fitness merkeziyle görürmüştum 4-5 ay olmuştu az daha bekle demislerdi. zorlamayan hareketlerden yapabilirsin yavas yavas bence
sen yemene dikkat et simdilikAslinda cok hareketliyim valla ama gitmiyor yapistilar ozaman ben biraz daha bekleyeyim birde onu basima bela etmeyeyim
Oyle yapayim ya canim birde sekerli seyler istiyorki anlatamamsen yemene dikkat et simdilik
Aaaaaa bekliyoruz biz gelsin sıfirdan başlasın göz kırpsın anlarız biz. Tesekkurler bu arada.Merhaba kizlar.
Size giustizia'dan bir mesaj var :) zayiflama surecinizde basarilar diliyorum ben de, iyi aksamlar :)
"""Kızlar hesabımı dondurdum . Kusura bakmayın. Aklım sizde kaldı ama biraz sorunlarım var , merak etmeyin. Gelemesem de beklemeyin. Sizi seviyorum hoşçakalın""""""
Aaaaaa bekliyoruz biz gelsin sıfirdan başlasın göz kırpsın anlarız biz. Tesekkurler bu arada.
(((( kendine cok iyi bak umarim gelirsinMerhaba kizlar.
Size giustizia'dan bir mesaj var :) zayiflama surecinizde basarilar diliyorum ben de, iyi aksamlar :)
"""Kızlar hesabımı dondurdum . Kusura bakmayın. Aklım sizde kaldı ama biraz sorunlarım var , merak etmeyin. Gelemesem de beklemeyin. Sizi seviyorum hoşçakalın""""""
uuu tam diyet arkadaşimi buldum
Gitsin doksanlar gelsin 70 ler bunda bile dondurma yiyorumuuu tam diyet arkadaşimi buldum
ama benim hedefim 52 kilo:)Gitsin doksanlar gelsin 70 ler bunda bile dondurma yiyorum
Ben 70 i goreyim sonra bir hedef daha koyarim simdilik sadece hedef koyuyorumama benim hedefim 52 kilo:)
Ben 70 i goreyim sonra bir hedef daha koyarim simdilik sadece hedef koyuyorum
Hala hedefi koyamadikO halde en minimun hedef vereyim 85