Sen evde kal canım bence de daha iyi :)) Ben de sabah kuşkonmaz ve mantar kavurması yedim az peynir zeytin domates bir dilim esmer ekmekle iyiydi bakalım akşama ne olur bilemem :))Ben edemedim hala, dun aksam disari ciktim bir suru sey yedim, seytanin bacagini kirmak lazim artik evet. Sabah 2 tam bugday ekmegi ve 2-3 dilim kasar, 1 cay bardagi sut. Simdi de bulgur pilavi ve nohut yedim. Abarti bir sey yemedim su ana kadar, aksami hafif kapamaya calisicam, disari cikmicam bu aksam
guzel gidiyor arada kacamak olsadaGünaydın kızlar sen, ben ve Z Zeynepaltug kaldık galiba. Giu kayıplarda umarım döner. Nasıl gecti dün @kakaovanilya ve Z Zeynepaltug dikkat edebildiniz mi diyete? Ben ettim şükür şu şeytanın bacağını kıralım artık ya.
Cips, kola falan götürmüşsündür sen :))guzel gidiyor arada kacamak olsada
yok ya sadece gofret yemişimdirCips, kola falan götürmüşsündür sen :))
Hayır olamazzz. Silkin ve kendine gel!günaydin...
93 kilo ile uyandim...
aldim vallaa....
Hayır olamazzz. Silkin ve kendine gel!
Regl de olmasa kime atacağız suçu acaba:)))regl olucam iki gün içinde...
tabiki banaRegl de olmasa kime atacağız suçu acaba:)))
Munenin sayfasinda gordum uyelik iptali istemisti@giustizia_ yine ne oldu
Evet ben de okudum hayırdır inşallahMunenin sayfasinda gordum uyelik iptali istemisti
3 ay çok az bir süre.Ama asıl biraz versin verdin bu psikolojiyle.Dogum yaptim 3 ay doldu hala eski kiyafetlerime giremiyorum zaten hamilelikten once 42 den 44 e cikmistim en azindan 44 bedene dusmem lazim ama nasilbir gaz falan veren olsa belki zayiflarim ya cokta canim skkn
Tabiki odemlerim falan gitti ben cok odem toplamistim 13 kilo verdim ama en azindan eski kiyafetlerime girseydim ordan devam ederdim tup bebek tedavilerinden 20 kilo almistom3 ay çok az bir süre.Ama asıl biraz versin verdin bu psikolojiyle.
Insallah hayirdirEvet ben de okudum hayırdır inşallah
Ben daha çok aldım, fazlasını bile verdim. Yeter ki iste canım, biraz diyet biraz sporla yapamayacağın şey yok. 76-77 lerden 59'a düştüm ben doğumdan sonra.Tabiki odemlerim falan gitti ben cok odem toplamistim 13 kilo verdim ama en azindan eski kiyafetlerime girseydim ordan devam ederdim tup bebek tedavilerinden 20 kilo almistom
Ben 70 e raziyim vallaBen daha çok aldım, fazlasını bile verdim. Yeter ki iste canım, biraz diyet biraz sporla yapamayacağın şey yok. 76-77 lerden 59'a düştüm ben doğumdan sonra.