Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BOY:1,65amesia canım
Son kez boyun ve yaşını yazar mısın
Komple değişiklik yaptım
Bi de 26 eylüldeki kilonu hatırlıyor musun başlangıç kilonu :))
dün bildirimi vardi kilo bildirdiniz mi:) her hafta çarşamba bildirim yapmak zorunda:) kilo bildirimi yapmayan listeden çikarılıyor.BOY:1,65
KİLO:hiç sorma
canım hatırlamıyorum ya ama ben hep 72 71 öyleydi
BİLDİRDİM BİLDİRDİMdün bildirimi vardi kilo bildirdiniz mi:) her hafta çarşamba bildirim yapmak zorunda:) kilo bildirimi yapmayan listeden çikarılıyor.
ZATEN 2 HAFTA ÖNCE BİLDİRMEMİŞTİM HEMEN ÇIKARMIŞ :ddün bildirimi vardi kilo bildirdiniz mi:) her hafta çarşamba bildirim yapmak zorunda:) kilo bildirimi yapmayan listeden çikarılıyor.
Kilo hiç sorma deyinceBİLDİRDİM BİLDİRDİM
Hayırdır ne korkusu sana tavsiyem hiçbir şeyi çok fazla ciddiye almaya gerek yok bu dünyada.günaydin...:)
bi kaç gündür korkularımla yüzleştim düşündükçe kahroluyorummm
eşime çok güveniyordum ki...Hayırdır ne korkusu sana tavsiyem hiçbir şeyi çok fazla ciddiye almaya gerek yok bu dünyada.Eki Görüntüle 2200707
Eşlerimize güvenmek zorundayız şüpheyle gecmez hayat. Bir âlim olmadan bir şeye olmuş gibi üzülmek ahmaklıktır der. Tam olarak ne olduğunu bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum ama bazen eşler sinir etmek için de kötü şakalar yapabiliyor.eşime çok güveniyordum ki...
bi konu açana dek.. eşimden ister istemez ona bişey demesem şüphe etmeye başladim..
kendimden süphe ediyorum.. korkularimla yüzleştim.. ne yapacagimi bilemiyorum.. henüz hiç bi şey ortadan sorun yok gerçekten elim ayagim titreniyor. düşünmekten kahroldum kötü oluyorum... içim elveriyor sanirim ilerde kötü olacak diye düşünüyorum
Evet yaptı tabiki :)dün bildirimi vardi kilo bildirdiniz mi:) her hafta çarşamba bildirim yapmak zorunda:) kilo bildirimi yapmayan listeden çikarılıyor.
Noldu ki????günaydin...:)
bi kaç gündür korkularımla yüzleştim düşündükçe kahroluyorummm
Aynen :)))Günaydın herkese gerçi ben de giu gibi geceden yazmıştım :)))
Noldu ??? Anlatsanaeşime çok güveniyordum ki...
bi konu açana dek.. eşimden ister istemez ona bişey demesem şüphe etmeye başladim..
kendimden süphe ediyorum.. korkularimla yüzleştim.. ne yapacagimi bilemiyorum.. henüz hiç bi şey ortadan sorun yok gerçekten elim ayagim titreniyor. düşünmekten kahroldum kötü oluyorum... içim elveriyor sanirim ilerde kötü olacak diye düşünüyorum
Evet ben bakıyorum