Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Eşine nazar değecek :)) Cascade_
Harika yaSabah tereyagda yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin
oglen yogurt ve muz
ve cheesecake yaptımmmmmm
limonlu yaptım harika olmuş 1 büyük dilim ya da 2 küçük dilim de olabilir yedimHarika ya
Neliii chesecake
Bayılıyorum allahım
Oh afiyet olsunnlimonlu yaptım harika olmuş 1 büyük dilim ya da 2 küçük dilim de olabilir yedim
Kerevizin portakallısını ilk duydumbir tabak portakalli kereviz yedim cheesecakeden sonra
zeytin yağlı pişerken portakal suyu koyuyorsun biraz çok lezzetli oluyor.Kerevizin portakallısını ilk duydum
SebZe ve meyve :))
Afiyet olsun
Yani bence de :)Yarın kahvaltıya misafirim var yani diyet yok gibi o kadar ikram hazırlayıp yememek olmaz.
Hnmzeytin yağlı pişerken portakal suyu koyuyorsun biraz çok lezzetli oluyor.
Tam olarak okucam :)Iyi geceler kizlar. Hic aktif olamadim bu hafta topikte, inanilmaz yogun gecti gunlerim. Nefes alacak vakit yoktu nerdeyse ama yemek yiyip diyeti bozacak vakti buldum :)) cumartesi eve doner donmez kaldigim yerden devam. Onumuzdeki 2 hafta da cok yogun olucam ama istanbulda olunca diyet yapmakta zorlanmiyorum pek. Sehir disina cikinca yapamiyorum nedense. Ankaradayim su an, usudum valla hava sogukmus burada. Klimayi actim otelde. Ne zaman ankaraya gelsem daraliyorum deniz yok diye :)) yilda en az iki uc kez gelirim ama bi turlu isinamadim, sevemedim bu sehri.
eşimle çok şükür aramiz iyi ama gelecvekte nolucak diye korkularim var sanirim anksiyete bağlandim şimdiNoldu ki????
Aynen :)))
Noldu ??? Anlatsana