- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Guruba veda mıGünaydın 70,8 le güne başladım 70 gördüm ya 6 lara az kaldı kahve keyfindeyim havada kasvet bende keyif hepinize güzel sabahlar diliyorum diyete devam ama gruba veda edeyim diyorum
Neden ki??
Olsun korumak da güzelgünaydin:
geçen hafta: 89.8
bu hafta: 89.8
fark: 0
veremedim gittiiiiii
Teşekkür ederimHerkesin doğrusu vardır ama doğru tek dir,haksızlık dünya döndükçe olacak dır en dogruyu gine sen ve iç sesin karar verir umarım bu sıkıntılı durumdan biran önce kurtulursun yani hakkında iyi bir çözüm olur
Doğru tek olabilir mi ilk kez duydum :)
2x2=4 gibi mi ??
Amin çok sağol
Başka bölüme geçmeden onun tayin olayını dimi?bence tayin işini beklemelisin sabretmelisin.. kimsenin işini yapma bence yapınca gerçekten hakszlığa uğrarsin..
o senin hakkında nasıl şikayet edebiliyorsa sende et..
Allah bereket versin :)kızar mesajları okuyorum ama hepsine cevap veremiyorum çalışıyorum çünkü bende tartıldım bugün kilom 56,4 herkese bol eksiler :)
Teşekkür ederim dostumCanım ben haftada 2-3 gün gelip diğer tüm zamanlar izin alan bir kişi tanıyorum. Mazeretleri de belliydi ve dönüşümlü kullanıyodu
-hastayım hastane işim var
-kızım hasta
-aşı olucam (alerji içinmiş)
-bakıcım ftrye gidiyor 2 hafta öğleden sonraları gelemiycem
-bakıcım izinli
-cenazemiz var eşim memlekete gitti çocuklara bakıyorum (bunun yalan olduğunu ağzından kaçırdı)
inan bana bunları sıraya koymuş sıralayıp dönüşümlü kullanıyodu. Aşı olayına 2-3 ayda bir sıra geliyodu mesela. Hiç haftanın 5 günü tam işe geldiğini bilmem. Zaten 16.00 da çıkıyordu.
Her yerde var yani bu tiplerden. Daha da örnek verebilirim
Uzun uzadıya yazıp çok emek vermişsin
Ben de senin dediğin tipte duymuştum bi arkadaştan , öyle yapan..
Peki şunu merak ediyorum
O kişi böyle yaparken amirler rahatsız olmuyo mu bu durumdan
Ve sen izin istediğinde sana rahatlıkla izin verebiliyorlar mı?
Teşekkürlerhicbirseyi takmamaya calis bosver onlari mutlu ol bunlari dusunupte sıkma canini
Çalışıcam inşallah
Bence de iyi vermişsinGünaydın kızlar. 63.1 çıktım -700 gr. gayet iyi benim için. Cidden dikkat ettim bu hafta pek kaçamak olmadı. Cascade_ anlıyorum seni canım sen üstüne düşeni yap görev sınırını biliyorsundur çok rahatsız isen amirinle konuş en azından farkında olduğunu bilsinler. Görevini yap fazlasına karışma. Ben de çok dikkat eden biriyimdir izin konusunda gider dersime girer ders bitince hallederdim hastane sağlık işlerimi hiç rapor kullanmadım mesela yapanlar çok ama benim vicdanım rahat devletten para alıyoruz tüy bitmemiş yetimin hakkı var derler ya. Bir de merak etme gün gelir herkes yaptığının karşılığını bulur.
Ben de aynen rapor kullanmıyorum
“Gün gelir” dedin ya o gün biraz biraz geliyo sanki
İnşallah allahım
Ben de seni düşündüm yaptı mı DİE :) artı :))
Olsun 200 gram :))gecen hafta 59.800 bugun ki kilom 59.600
Ekleyemediğim kişikim çiktı bunda ...
İşte gideceğim yerde huzur var ama işlere karşı sıfırım aşinalık bile yok
UYAP deme bana, yillardir kanser ediyo beni uyap :)) ama bu aralar sevmeye basladim, hakim izinli olunca gorebiliyorsun artik, onceden durusma gunu adliyeye gidince ogreniyorduk o kadar yolu bosa gitmis oluyoduk :))
Bence hangi departmanda mutlu olacaksan oraya gec. Calisma ortamindaki huzur her seyden onemli. Tayin durumu cok uzun surmeyecekse sabredilebilir belki ama ben kafamin rahat olacagi yerde calismayi tercih ederdim
Biraz sabredeceğim bugün biraz iyi gelişmeler oldu
:) bence de artı çıkacaksınBugun regl oluyorum gibi. Istahim yavas yavas normale doner artik. Sabah 2 dilim ekmek yedim, cavdar mi bugday mi bilmiyorum degisik bir ekmekti. Kucuk labneler oluyor ya 20 grlik, 2 tane onlardan yedim. Birkac cesit peynir, biraz bal, taze portakal suyu ve filtre kahve. Az once de yine filtre kahve ve 4-5 kare bitter cikolata. Aksam uzun zamandir gorusmedigim bi arkadasimla gorusucem. Icki icmem muhtemelen, cok kalorili olmayan bir seyler yemeyi dusunuyorum, izgara et falan belki. Izmirde isim bitiyo bugun, cuma ankarada isim var. 1 gun icin istanbula donup ordan ankaraya gitmektense 1 gece daha izmirde kaliyim diye dusunuyorum. Cumartesi evime donucem. Acaba kac kilo arti cikicam merak ediyorum
Ve ben de bazen buğdayla Çavdarlı ekmeği zor ayırt ediyorum
Süper vallaValla benim leptaplar memlekete kaynima gitti oonlarda yapabilir mi bilmiyoruz o zamana kadar hiç bir topige zaten bakamam ki gülüm . o zaman son kez kilo bildirimi yapayim siz de kendinize iyi bakin kızlar bu hafta 79.6 şükür 18.5 yıl sonra ilk defa bu rakamı gordum
Şans getirmişiz denek ki
Enerjimiz güzel :) öptüm