- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Yok canim universite. Son senemde sahiplenmistimNe okulu pilotluk meselesi mi? kakaovanilya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim universite. Son senemde sahiplenmistimNe okulu pilotluk meselesi mi? kakaovanilya
malesef ewetAferin sana ama dengesiz gidiyorsun sağlıklı beslenmiyorsun kızıyorum sana
:) süper vallaEttim de mi :)) ama akşam olmasa iyiydi, cheesecake yapma planımı da erteledim bu yüzden.
Çok tatlı maşallahOkuldan yorgun gelip cis kaka temizledim, bu boya getirdim bi de uzerine beni yicek hee :)))
Eki Görüntüle 2199593
Eki Görüntüle 2199595
Eki Görüntüle 2199596
Ne dövüyon len. Diyetteyim o yüzden lahmacun yicem deyince diyetle lahmacun ne alakası var dedim. domates kafa.:)))))
ahahaha ilk kez bozuldu sanırım
Başka bişey yedin mi sora?
Ahahah kötü olmuş ama sen arada illa yapıyorsun böyle ...
Oha diyorum :) iyice çığrından çıktı bu topik :))
Sus len
Koca gün iki öğün yedim
Döverim seni
Tek lahmacun
Karatay hocadan iyi mi bilicen len
Bravo valla
Haftasonunun tek iyi gideni sensin
Dışardayım dediğime göre :)Ne dövüyon len. Diyetteyim o yüzden lahmacun yicem deyince diyetle lahmacun ne alakası var dedim. domates kafa.
Dün de burada yağmur vardıKahvaltım;omlet,zeytin,peynir,ceviz badem,bal,Yeşil çay tarçınlı aç karnına kahve içildi tabi hepinize güzel bir pazar diliyorum Ankara da yağmur var ️
Günaydın Az önce tartıldım da 63.4 geldim hehe. Şimdi klasik bir kahvaltı yaparım yumurta haşlaması ile :))
Mesajını şimdi gördüm tesadüfBenim leptap bozuldu pazartesi akşama inşallah tamir olup gelecek telden mesaj bile yazmam giremiyorum nete alisik değilim ,bana illa kocaman klavyesi olan PC lazim,kilo bildirimi yanlis gitmişsin canooom yarım kilo verdim 80.2 idi en son
İyi taam öyle olsun :)Dışardayım dediğime göre :)
Dışarda diyete uygun işte :)
Dün de burada yağmur vardı
Sana da iyi pazarlar
Afiyet olsun
Güzel menü
Çok güzelmis afiyet olsun cınımKahvaltı
3 dilim Çavdarlı ekmek
3 Dilim kasap sucuk
3 KK keçi peyniri
3 çay kaşığı tereyağ
Günaydin. Ooo kilo vermek yassah bilmiyon mu. alman lazım esnek bi yer burası. Cascade_ arkadaşı çıkarır mısın listeden.Günaydın Az önce tartıldım da 63.4 geldim hehe. Şimdi klasik bir kahvaltı yaparım yumurta haşlaması ile :))