- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep süzme peynir yiyorsun
Başka çeşit denesene
Süzme argo bi deyimi hatırlattı bana
ohoo karıştırma şimdi onu şurda baş başayız
Bence de oha
Ortalığı karıştırıyor yaa
Balık çorbadan bişey olmazselam kızlar :)) markete gittik geldik kahve yaptım dönüşte bir tane küçük ferrero cikolata ile ictik. liliyaa canım merak etme gruba ayak uydurup bu akşam kilo almayı planlıyorum misafirlikte :)) corba ve balık var yemekte de
Afiyet olsunBugun tatlı kaçırdım sütlü tatlı ama az yedim biz akşam yemeğini yedik ikindi diyelim yada sabah-akşam üstü Şimdi kahve içeceğim
Evet kanki çok güzel bi açıklama yaptığın içinLiliyaya kizmiyom kanki yaaani az kiziyom.
Sana kanki demiyo cunku
Afiyet olsun
İnşallah1 kase haslanmis yesil mercimek, 3 tane eti form bitter cikolatali ve sutlu kahve. Yatana kadar su ve kahve disinda bir sey yok artik. Dogru duzgun bir sey yemedigim halde 980 kalori almisim. Yesil mercimek cok kaloriliymis. 100 grami 300 kalori. Acikirsam 1 elma yicem.
Sağlıklı kaloriden birşey olmaz da sağlıksız kalori tehlikeli yeşil mercimek faydalı dır Afiyet olsun1 kase haslanmis yesil mercimek, 3 tane eti form bitter cikolatali ve sutlu kahve. Yatana kadar su ve kahve disinda bir sey yok artik. Dogru duzgun bir sey yemedigim halde 980 kalori almisim. Yesil mercimek cok kaloriliymis. 100 grami 300 kalori. Acikirsam 1 elma yicem.
kakaovanilya aynenSağlıklı kaloriden birşey olmaz da sağlıksız kalori tehlikeli yeşil mercimek faydalı dır Afiyet olsun
Geçmiş olsunArkadaşlar bir haftadır özellikle gece öksürük ten uyuyamıyorum faranjit ve alerjik bünyem var zencefil pekmez deniyorum ama yok başka öksürüğe çare bilen varmı yani öksürüğü kesen bir tarif bir formül , bu geçiş mevsimlerini bünyem kaldırmıyor