Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kakaovanilya 17kg göremedim 11.4 var genelde onun da fiyatı 70 pound civarında. Pahalıymış ya. Köpeğin ne cins?
Haha yarina saklıyorum ben akşam arkadaşa davetiyiz çok da beceriklidir :)):)))))
ahahaha ilk kez bozuldu sanırım
Başka bişey yedin mi sora?
Ahahah kötü olmuş ama sen arada illa yapıyorsun böyle ...
Oha diyorum :) iyice çığrından çıktı bu topik :))
Sus len
Koca gün iki öğün yedim
Döverim seni
Tek lahmacun
Karatay hocadan iyi mi bilicen len
Bravo valla
Haftasonunun tek iyi gideni sensin
AhahaaHaha yarina saklıyorum ben akşam arkadaşa davetiyiz çok da beceriklidir :))
Grass fed kuzu etli ve elmali aliyordum, bugun almaya gittim iki katina cikmis fiyat. 1200 lira kopek mamasi mi olur ya deli oldum. Almadim tabii. Daha ucuz bir sey aldim ama koklayip yatagina gitti yemedi kendini begenmis hayvan. Ac kalsin bana ne her ay 1200 lira veremem mamaya. Rottweiler, 9 yasina girecek.kakaovanilya 17kg göremedim 11.4 var genelde onun da fiyatı 70 pound civarında. Pahalıymış ya. Köpeğin ne cins?
Yani pahalı burda da ucuz sayılmaz. Aç kalınca yer :)) Küçükken sevimli oluyorlar rottweilerlar.Grass fed kuzu etli ve elmali aliyordum, bugun almaya gittim iki katina cikmis fiyat. 1200 lira kopek mamasi mi olur ya deli oldum. Almadim tabii. Daha ucuz bir sey aldim ama koklayip yatagina gitti yemedi kendini begenmis hayvan. Ac kalsin bana ne her ay 1200 lira veremem mamaya. Rottweiler, 9 yasina girecek.
Ettim de mi :)) ama akşam olmasa iyiydi, cheesecake yapma planımı da erteledim bu yüzden.Ahahaa
Olsun haftada bir hakettin valla
Would Your Dog Eat You if You Died? Get the Facts. Nat geo dan bu makaleyi okusana bir. kakaovanilya
Evet yani aç kalmış falan değil :)) ve üstünden çok zaman geçmeden kork yani :)))Bi de ulasabilecegi yemek varken yine de sahibi yemis biri, o da ilginc geldi The Woman
Evet yani aç kalmış falan değil :)) ve üstünden çok zaman geçmeden kork yani :)))
Yemez kız bu :)) Sevimliliğe bak ya pek de keyif ehli sanki :) O mamayı alďıracak gibi duruyor sanaOkuldan yorgun gelip cis kaka temizledim, bu boya getirdim bi de uzerine beni yicek hee :)))
Eki Görüntüle 2199593
Eki Görüntüle 2199595
Eki Görüntüle 2199596
Aferin sana ama dengesiz gidiyorsun sağlıklı beslenmiyorsun kızıyorum sana1 saat yuruyus yapildi