- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
tesekkur ederim şu istedigim hedefe gelsem tamamdır :)Harikasın gerçekten su hedefin tutmuş zaten bravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim şu istedigim hedefe gelsem tamamdır :)Harikasın gerçekten su hedefin tutmuş zaten bravo
as malesef cok açım dayancaz pes etmek yok o kilolar gidicek
Ayyyybenim eş kişisi dondurma ve baklava almış zor tutuyorum saldırmamak için
Nefis için tadına bak istersen dondurmanın ama dersen ki ben tadarsam devamı gelir uzak dur tabibenim eş kişisi dondurma ve baklava almış zor tutuyorum saldırmamak için
bakarsam bitiririm en iyisi uzak durmak ve uyumakNefis için tadına bak istersen dondurmanın ama dersen ki ben tadarsam devamı gelir uzak dur tabi
İradeli insan olmak bunu gerektirir harikasınbakarsam bitiririm en iyisi uzak durmak ve uyumak
tabi ki özelden yazabilirsin gülüm hiç tanımadığım bir çok buradan kişi, arkadaş bile bir çok şey için özelden yazdı öyle tanıştık , yapabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim ..Çok güzel daha da çok memnun oldum tanıştığımıza ...
Tamam eklerim tabi ki hoşgeldin
Güzel bence
Sende sağol. Bu arada Benim aşamadığım 2 şey var. Bende beyin gücüne inanıyorum ama halledemedim
Sana özelden yazsam olur dimi
Belki bi çaresini bulursun
Allah’a şükür
Güzel dostum
Çok meşguldüm anca bakabildim
Yürüyüş çok iyi olmuş
Evet ben çalışıyorum çünkü bakamıyorum
sen tartıda eksileri asıl görünce kendini daha iyi hissedeceksin çook iyi gelecek :))Ben de açım ama güzel bir açlık çok iyi hissediyorum kendimi yağların yandığını hafifledigimi hissediyorum.
Bütün gün hatırladıkca ekim2009 dediği gibi olumlama yaptım. Çok iyi geldi ekimcim sağolasin
yarın yiycem seni şimdi canım istemiyor ki de suyunu iç bir güzel, yarın erken saatte canın isterse yersin ama anasını ağlatmadan nefsin körlensin :)dondurma için demiyorum bunu tatlı için diyorumbenim eş kişisi dondurma ve baklava almış zor tutuyorum saldırmamak için
ekinoks tamam der herhalde , şimdiden hoş geldinBu arada bulunduğum takımda izne ayrılırken kilom 61.5’ti. Şu an maalesef 66 kiloyum. Boyum; 1.66. Yaş: 35. İzin verirseniz en azından 61.5’a inene kadar size katılmak isterim. :)
ekinoks tamam der herhalde , şimdiden hoş geldin
kaçıncı guruptasın gülümTeşekkür ederim, hoş bulduk ekim2009 Yazdıklarına bayıldım bu arada...
kaçıncı guruptasın gülüm
Benim kafama taktığım o kadar büyük bir konu varki buraya konuyu açsam burda acayip yorumları görüp iyice sinirlenirim diye açmıyorum bende size özelden yazsam olur mune yapacağım bilmiyorumtabi ki özelden yazabilirsin gülüm hiç tanımadığım bir çok buradan kişi, arkadaş bile bir çok şey için özelden yazdı öyle tanıştık , yapabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim ..
kendime bir söz verdim zamanın da işe yarayan yöntemleri kim olursa olsun paylaşıp yardım etmeye , mesela psikologlar yada kişisel gelişim uzmanları EFT (duygusal özgürleştirme tekniği) yi uygulamak için seans başına 400 ile 700 tl arası isteyebiliyorlarmış duyduğum da ağzım açık kaldı çok basit bir yöntem herkes kendine uygulayabilir ana akapunktur noktalarına parmak uçlarıyla küçük vuruşlar yapılıyor, öğrenmesi de basit netten öğrenebiliyorsun, tabii onların onca sene okuması ve diplomasının ederi de var da bu kadar da pahalı olması beni cidden şaşırtmıştı :)
çok geçmiş olsun gülüm yaaa5. Takımdaydım izne ayrıldım ve maalesef takıma geri dönecek kiloya inemedim. Çünkü bir türlü başlayamadım, aldım başımı gittim... Oysaki çok azimli ve dikkatliyimdir diyet yaparken ancak uzun süre diyetten sonra bıkkınlık paikolojisine girmiştim sanırım. Biraz o biraz da geçmek bilmeyen egzamam sebebiyle tükenmişlik sendromuna yakalandım resmen. Sizlerle sıkı bir şekilde başlarsam bırakmam buna eminim.... 4-5 ay tamamen şekersiz-glutensiz beslenmiştim. Bu bana çok iyi gelmişti. Ancak bir lokma poğaça yedim egzama yaralarım yeniden çıkıp coşunca orada tükendim. O yılgınlık ve yorgunlukla bir anda herşeyi bırakmam bana artılaaarrr olarak döndü maalesef...