- 5 Eylül 2018
- 239
- 452
- 37
Olsun şekerim 10.000 adım atmak her benim diyenin harcı değildir haketmişsin vallaSağol ama çubuk kraker yedik az önce
1 paket yarı yarıya büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun şekerim 10.000 adım atmak her benim diyenin harcı değildir haketmişsin vallaSağol ama çubuk kraker yedik az önce
1 paket yarı yarıya büyük
Şükür şükürİyi çok şükür güzel geçti
:) adım sayar sabah uyanır uyanmaz belimdeOlsun şekerim 10.000 adım atmak her benim diyenin harcı değildir haketmişsin valla
Nasıl bir şey nerden aldın adımsayarı acaba:) bravo gerçekten:):) adım sayar sabah uyanır uyanmaz belimde
Takıyorım hemen
Wcye bile gitsem
Tek yatakta çıkarıyorum
Süper bişeyNasıl bir şey nerden aldın adımsayarı acaba:) bravo gerçekten:)
Vücut ihtiyacını yemiş gibi:)Kalori 1578e çıktı
Ama açım Kİ
Çubuk kraker kalorisi aldım son anda
Bakacağım ona söylediğin iyi oldu teşekkürler:)
İhtiyacım vardı dermişimVücut ihtiyacını yemiş gibi:)
Bence takdir et kendini çok iyi gidiyosun:)
SağolBakacağım ona söylediğin iyi oldu teşekkürler:)
1500 küsür kalori gün için iyi gibi karbonhidrat istemiş vücut ee kolay değil 10.000 adım atmak :)İhtiyacım vardı dermişim
Harikasın gerçekten su hedefin tutmuş zaten bravoslm hanimlar bugun girip yazamadim sabah limonlu sicak su içtim çok güzel kahvaltı yaptın iyi yedim 1.5 kase puding yedim birdahada birsey yemedim 2 litre su ictim 1 saat yürüyus yaptim benden bukadar bugun şu an çok açım ama dayanmalıyım
Ya valla kolay1500 küsür kalori gün için iyi gibi karbonhidrat istemiş vücut ee kolay değil 10.000 adım atmak :)
Çok iyi mi gidiyoruz ne:) maşallah diyelimBen de açım ama güzel bir açlık çok iyi hissediyorum kendimi yağların yandığını hafifledigimi hissediyorum.
Bütün gün hatırladıkca @ekim2009 dediği gibi olumlama yaptım. Çok iyi geldi ekimcim sağolasin
Zaten insan hareketten zayıflıyor :)Ya valla kolay
Sadece 10 artı 10
20 dak yürüdüm
10 artı on daha
Toplam 40 yürüdüm
Devamı hep işyerinde attığım ve akşam evde attığım adımlar
Zaten masabaşıki
Ooo sağolZaten insan hareketten zayıflıyor :)
İstediğin kadar yeme hareketsiz vücut hiç bir işe yaramıyor:)
Yarında aynı perfonması bekliyorum:)
Hahaha ya bebek uyuyunca çenem düşüyor.Ooo sağol
Çok enerjiksin bugün
HeeeHahaha ya bebek uyuyunca çenem düşüyor.
Gün içinde yazmak istiyorum okuyorum bebek fırsat vermiyor ki o yüzden o uyurken enerji patlaması yaşıyorum evet
as malesef cok açım dayancaz pes etmek yok o kilolar gidicekEvet farkettim :)
Selam
İyi bence
Sonuçta yemek fazla yememişsin
Pudingten bişey olmaz
Sende bendensin dayanmaya çalışıyorum