- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.461
Bugün 61.5 çıktım pqzaryesi ne cikacka bakalimm..Delirella
@sPatz
Blue0Pink
G guziss35
GuZeLHaTuN007
@Hedef 55 kilo
pazartesi bildirimlerinizi unutmayın canlar...
pazartesi tekrar bildirim yaparım
Bugün sabah tartıldım 62.5 çıktım 1 kilo sürekli niye oynayıp duruyor anlamadım.Benim değişmedi ya, 66 devam
1 kg ödemdir. İlk verdiğimiz kilo, aslında kilo değil ödem :)Bugün sabah tartıldım 62.5 çıktım 1 kilo sürekli niye oynayıp duruyor anlamadım.
Ay teşekkür ederim şekerim vallaha moral oldunMoral kesmeyin, hızlı kilo vermek zorunda değilsiniz ben 1 senede 11 kg verdim daha da yolum var o ayrı :)
MaşallahTebriklerrrrrrr
Haftanın ve ayın 1. si
@guziss35
Bende annemlerin gitmesini bekliyorum yani bayram sonu beraber basliyalim yine.aynen bak bizde oda yok canım hatta bende fazlası bilem var
her seferinde daha fazlası oluyoama bayramdan sonra sıkı gircem inş çok kararlıyım
TeşekkürlerSağlık sorunu olmayan arkadaşlar, 3-4 gün uyguladığım 2 ana öğünü denesinler, iyi geliyor. Bağırsakalr daha iyi çalışıyor ve kilo vermeyi hızlandırıyor.
Önemli olan sabah 8 de yemiyoruz. Çay içerek güne başlayın. Çok acıkırsanız 1 bardak süt tüketin.
Sabah kahvaltı saat 10:00 : 1 büyük dilim kavun veya karpuz, beyaz peynir, 1dilim ekmek
ara öğün: ayran veya 1 adet meyve
akşam yemeği saat 5-6 civarı: 1 adet kabağı parmak kalınlığında Kesin, suda haşlayın. Arzuya göre 1 adet kapya biber ekleyebilirsiniz. 1 kabağın yarısı + yoğurt Birlikte tüketilir. Yetmezse kabağın diğer yarısının da yenmesi uygundur. (Ben 2-3 kabak birlikte bir kez haşlıyorum, buzdolabında saklanınca sorun olmuyor, günlük pişirmeye gerek yok)
kahve yok, min 2 lt su.
afiyet olsun
günde üç kere kahve içiyorum :dSağlık sorunu olmayan arkadaşlar, 3-4 gün uyguladığım 2 ana öğünü denesinler, iyi geliyor. Bağırsakalr daha iyi çalışıyor ve kilo vermeyi hızlandırıyor.
Önemli olan sabah 8 de yemiyoruz. Çay içerek güne başlayın. Çok acıkırsanız 1 bardak süt tüketin.
Sabah kahvaltı saat 10:00 : 1 büyük dilim kavun veya karpuz, beyaz peynir, 1dilim ekmek
ara öğün: ayran veya 1 adet meyve
akşam yemeği saat 5-6 civarı: 1 adet kabağı parmak kalınlığında Kesin, suda haşlayın. Arzuya göre 1 adet kapya biber ekleyebilirsiniz. 1 kabağın yarısı + yoğurt Birlikte tüketilir. Yetmezse kabağın diğer yarısının da yenmesi uygundur. (Ben 2-3 kabak birlikte bir kez haşlıyorum, buzdolabında saklanınca sorun olmuyor, günlük pişirmeye gerek yok)
kahve yok, min 2 lt su.
afiyet olsun
günde üç kere kahve içiyorum :d
Ah işte bu fedakarlıklar yiyip bitiriyor bizibiz de süt içmiyoruz bacım
diyet fedakarlık ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?