- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.481
Dene diyeti, kiloya düşman tartıya dostAh işte bu fedakarlıklar yiyip bitiriyor bizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene diyeti, kiloya düşman tartıya dostAh işte bu fedakarlıklar yiyip bitiriyor bizi
tabiikiipazartesi memlekette olcam tartı yok bu hafta izinli olabilirmiyim eylemsevcan
Aynen anacım maşallahın varrrr tebrik ederim 1.liği kimseye kaptırmıyorsunnnnMaşallah kendime bu 3. Birinciliğim 100 gr da olsa hep eksi olsun
Çok açlık var bu kadar stress altında o kadar aç kalamam sanırımDene diyeti, kiloya düşman tartıya dost
canım çok geçmiş olsun önemli değil iyileşinc yollarsınBen tartilmayi unuttum kahvaltı yaptım üstüne meyve yedim falan yine de tartilipsoyleyim mi yoksa pass mi geçiyor bu haftayı? Zaten cuma günü doktora gidicem çok şisim ve bacaklarım uyuşuyor. Kansızlık olabilir dendi o yüzden kanıma baktirmam lazım.
Canım 15 inden sonra kg yazabileceğim
iyi iyi canım sayende 1. liği kaptım yoksa naaparsam yapayım göreceğim yoktuMerhaba bana da 77.9 yazar mısınız bayramda dikkat etmedim böyle oldu
TEbrik ederim canım haftaya bomba gibi döneceğimiyi iyi canım sayende 1. liği kaptım yoksa naaparsam yapayım göreceğim yoktu
Darısı başıma Tebrikler cnm